Scada-sanapilvi

13 - 8 - 2018 - Uutiset

Parempi käyttökokemus ja sujuvampi käyttöönotto Instan valvomo- ja logiikkajärjestelmiin

Insta Automationin kehittämät valvomo- ja logiikkajärjestelmät ovat nyt entistä helpommat ja joustavammat käyttää. Erityisesti FAT- ja käyttöönottovaiheiden mallinnus ja läpimeno on tuotu aivan uudelle tasolle.

AutomaatioInsta Wahti

Insta Automationin suunnittelemien ja toimittamien prosessinohjaus- ja valvontajärjestelmien kehitystyö on saavuttanut merkittävän vaiheen. Käytettävyyden ja läpimenon varmistamisen osalta parannellut järjestelmät on otettu käyttöön energia-alan pilottiasiakkaalle tehtävässä projektissa.

Asiakas hyötyy jatkossa teknisesti kehittyneemmästä automaatiojärjestelmästä, jonka käyttö on intuitiivisempaa ja sujuvampaa. Käyttöliittymästä löytyvä laiteinformaatio on jaettu temaattisesti välilehdille, mikä yksinkertaistaa käyttöä ja nopeuttaa halutun tiedon löytymistä. Myös laitteiden toiminnan mallinnus FAT-vaiheessa ja käyttöönotto ovat saavuttaneet tuntuvasti tehokkuutta ja varmuutta. Uudistuksen myötä InstaWahti-ohjelmistoperhe voidaan integroida entistä syvemmin osaksi automaatiojärjestelmää.

Kehitystyöllä PLC + SCADA -pohjaiset järjestelmät tuodaan lähelle DCS-pohjaisia teknologiaratkaisuja. Tällä saavutetaan sama taso tietokantapohjaisen ohjelmoinnin varmuudessa mutta säilytetään mahdollisuudet eri ratkaisujen kustomointiin ja integrointiin.

Kiinnostuitko kokonaistoimituksistamme? Lue lisää:

Kokonaistoimitukset

Arttu Hanhela
Kirjoittaja

Arttu Hanhela

Yksikönpäällikkö, Suunnittelu ja kokonaistoimitukset

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.