Insta-valokyltti oven päällä

5 - 6 - 2021 - Uutiset

KMJ-Engineering fuusioitunut Insta Automationiin

Insta-konserniin kuuluva Insta Automation Oy osti loput KMJ-Engineering Oy:n osakkeista joulukuussa 2020. Eilen 4.6.2021 KMJ-Engineering Oy on fuusioitunut Insta Automation Oy:öön, ja samalla KMJ-Engineeringin 24 vuotta kestänyt toiminta omana yrityksenään on päättynyt.

KMJ jatkaa tästä eteenpäin tarjoten sähkönjakelujärjestelmien kokonaisvaltaista hallintaa osana entistä emoyhtiötään ja sen Sähkönjakeluyksikköä. Sulautumisen myötä sähkönjakelujärjestelmien sekä -palveluiden tarjoomamme laajenee.

Olemme tiedottaneet asiakkaitamme, toimittajiamme ja muita tärkeitä sidosryhmiämme pankkiyhteyksien ja Y-tunnuksen muutoksesta sähköpostitse.

Fuusio tukee Instan strategiaa, jossa vastaamme yhtiörakenteita yksinkertaistamalla sekä osaamistamme yhdistämällä asiakastarpeisiin niin, että asiakkaidemme kokema hyöty kasvaa. Tahdomme olla asiakkaidemme luotettu sähköautomaatiokumppani nyt ja huomenna.

Yhdistymisen myötä Insta vahvistaa Suomen älykkään teollisuuden edelläkävijän asemaansa kyeten entistä kilpailukykyisemmin yhä vaativampiin automaation, sähköistyksen ja digitalisaation hankkeisiin sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Kalle Vuorio
Kirjoittaja

Kalle Vuorio

Yksikönpäällikkö, Energianjakelu Insta Automation etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.