Käsiin kaadetaan puhdasta vettä

8 - 10 - 2019 - Uutiset

Käyttäjälähtöinen automaatiouudistus Nivoksen vesihuoltoon

Modernisointi

Nivos Vesi Oy on tehnyt sopimuksen Insta Automation Oy:n kanssa vedenhankinnan ja -jakelun automaatiojärjestelmän uudistamisesta. Hankinta- ja jakelujärjestelmä kattaa pohjavedenottamot, vesisäiliöt, paineenkorotus- ja säätöventtiiliasemat ja mitta-asemat. Nivoksen asiakaskuntia ovat Mäntsälä, Pornainen ja Pukkila.

Hanke on aloitettu kesäkuussa 2019. Hanke valmistuu vedenhankinnan ja -jakelun automaatiojärjestelmän osalta toukokuussa 2020.

Mittavalla automaatiouudistuksella Nivos pystyy hyödyntämään omien pohjavedenottamoiden tuotantokapasiteettia parhaalla mahdollisella tavalla turvatakseen raikasta vettä asiakkailleen. Käyttäjälähtöinen automaatio parantaa vedenhankinnan ja -jakelun hallittavuutta sekä tuo raportoinnin nykypäivän vaatimusten tasolle. Uudistuksen lähtökohtana on myös täyttää tämän päivän kyberturvallisuusvaatimukset. Hanke jatkuu tulevina vuosina jätevesikohteiden automaatioiden uudistamisella.

Kimmo Suonperä
Kirjoittaja

Kimmo Suonperä

Myyntipäällikkö, Teollisuus etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.