Koski kuohuu

19 - 3 - 2020 - Uutiset

Insta uudistaa Åminneforsin vesivoimalaitoksen sähkö- ja automaatiojärjestelmät

Vihreä siirtymäSähköistysAutomaatioModernisointi

Insta Automation Oy on tehnyt sopimuksen Koskienergia Oy:n Åminneforsin vesivoimalaitoksen sähkö- ja automaatiojärjestelmien uusinnasta.

Vesivoimalaitoksen sähkö- ja automaatiosuunnittelu aloitetaan heti ja voimalaitos luovutetaan tuotannolliseen käyttöön vuoden 2020 lopussa.

Koski kuohuu

Insta on ollut kumppanina useissa Koskienergian vesivoimalaitosten uudistamishankkeissa viime vuosina. Nyt uudistettava Åminneforsin vesivoimalaitos on jatkumoa Koskienergian ja Instan hyvälle yhteistyölle. Uudet sähkö- ja automaatiojärjestelmät parantavat voimalaitoksen käyttövarmuutta ja käytettävyyttä sekä mahdollistavat miehittämättömän etäkäytön.

Sähkö- ja automaatiojärjestelmät toimitetaan kokonaistoimituksena sisältäen laitos- ja koneistoautomaatiojärjestelmät, generaattorin magnetointi-, suojaus- ja tahdistusjärjestelmät, tasasähköjärjestelmät, varavoimajärjestelmät ja verkostolaskennat.

Aki Mahlanen
Kirjoittaja

Aki Mahlanen

Liiketoimintajohtaja, Energia Insta Automation etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.