Tanssin talo

2 - 3 - 2020 - Uutiset

Insta Automation Oy toimittaa Tanssin talon näyttämömekaniikan urakan

Kiinteistö Oy Kaapelitalo ja Insta Automation ovat tehneet sopimuksen Helsinkiin rakennettavan Tanssin talon näyttämömekaniikan urakasta. Urakan työt alkavat heti ja koko hanke valmistuu syksyllä 2021. Sopimus sisältää näyttämöiden teräsrakenteiden, yläkoneistojen sekä niiden sähköistyksen ja ohjausjärjestelmien kokonaistoimituksen.

Insta toteuttaa näyttämömekaniikan ohjausjärjestelmän InstaWhisper-ohjelmistolla, joka on kehittynyt vuosien saatossa koko näyttämön ohjausten kattavaksi ohjelmistotuotteeksi. Digitalisaation vahvan kehityksen myötä ohjelmistoon on tuotu myös ulottuvuudet ennakoivan ja älykkään kunnossapidon toteuttamiseksi sekä joustavat liityntämahdollisuudet näyttämön audiovisuaalisiin järjestelmiin.

Insta on toimittanut näyttämömekaniikan kokonaistoimituksia useisiin vastaaviin kohteisiin viimeisen 20 vuoden aikana ja noussut niissä markkinajohtajaksi Suomessa. Pääkaupunki seudulla Insta on aiemmin tehnyt näyttämömekaniikan kokonaistoimituksia mm. Kansallisoopperaan, Helsingin kaupunginteatteriin, Svenska Teaterniin ja Vantaan kulttuurikeskukseen.

Kuva: JKMM Arkkitehdit Oy & Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy / Tanssin talo

Marko Hänninen
Kirjoittaja

Marko Hänninen

Yksikönpäällikkö, Koneistot ja näyttämöt Teollisuus & Infra [email protected]

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.