Ilmakuva Lounavoima Oy's ekovoimalaitoksesta Salossa

5 - 5 - 2020 - Uutiset

Insta toimittaa sähkö- ja instrumentointiasennukset Steinmüller Babcock Environment GmbH:n jätteenpolttokattilalle Saloon

Vihreä siirtymäKriittinen infra

Insta Automation Oy on tehnyt Steinmüller Babcock Environment GmbH:n kanssa sopimuksen sähkö- ja instrumentointiasennuksista Saloon rakennettavaan Lounavoima Oy:n ekovoimalaitokseen.

Ilmakuva Lounavoima Oy's ekovoimalaitoksesta Salossa

Korvenmäkeen rakennettava laitos hyödyntää kierrätyskelvottoman jätteen lähienergiaksi asukkaille ja yrityksille. Se korvaa perusenergian tuotannossa fossiilisia polttoaineita ja turvetta, mikä tekee energiasta ympäristöystävällisempää. Laitos tuottaa sekä kaukolämpöä että sähköä ja on tarkoitus saada toimintavalmiiksi vuonna 2021.

Instan toimitusosuus pitää sisällään sähkö- ja instrumentointiasennukset sekä näiden detaljisuunnittelun. Instan osuus alkaa toukokuun puolivälissä ja päättyy vuoden 2020 loppusyksyllä.

Steinmüller Babcock Environment GmbH on perinteikäs saksalainen kattilavalmistaja, joka kuuluu japanilaiseen Nippon Steel & Sumikin Engineering Group -konserniin.

Projektipäällikkönä toimii Tero Lehtinen.

Tero Lehtinen
Kirjoittaja

Tero Lehtinen

Projektipäällikkö, Asennus Insta Automation etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.