Käsi pitelee puhelinta

17 - 2 - 2020 - Uutiset

Uusi ohjelmistoversio Insta Wahti™ -palveluperheestä julkaistu

DataInsta Wahti

Insta Wahti™ on Insta Automationin kehittämä, teollisuusautomaatioon integroituva älykkään raportoinnin ja kunnossapidon palveluperhe, jota ylläpidetään ja kehitetään jatkuvan kehityksen periaatteella.

Käsi pitelee puhelinta lähellä kannettavaa tietokonetta vahvasti liukuvärjätyssä kuvassa

Palveluperheestä on tammikuussa julkaistu uusi, käyttäjäystävällisyyden parantamiseen keskittynyt päivitys. Ylläpito- ja elinkaariasiakkaat saavat uuden version käyttöönsä vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.

Ohjelmistoon tehdyt muutokset perustuvat asiakaspalautteen kautta saatuihin kehitystoiveisiin. Työnkulun tehokkuutta on lisätty yksinkertaistamalla käyttöliittymän valikoita ja järjestelemällä toimintoja uudelleen, ja ohjelmiston valikkona uudessa versiossa on Microsoft Office -tuotteista tuttu ribbon-valikkonauha.

Myös ohjelmiston visuaalista tyyliä ja värimaailmaa on uudistettu, minkä avulla on selkeytetty olennaisten toimintojen käyttöä. Dokumentinhallintaa on lisäksi helpotettu uusilla verkko-ominaisuuksilla.

Kiinnostavatko teollisuuden tarpeisiin suunnitellut ohjelmistot, jotka tukevat tehtaan tuottavuuden ja muiden avaintekijöiden seurantaa? Lue lisää:

Insta Wahti™Tuotteet ja ohjelmistot

Johanna Kalliomäki
Kirjoittaja

Johanna Kalliomäki

Yksikönpäällikkö, Tuotteet ja kehitys Insta Automation etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.