Asiakirjoja pöydällä

19 - 1 - 2022 - Uutiset

Insta ja Siemens vahvistavat yhteistyötään

Insta ja Siemens syventävät yhteistyötään älykkään teollisuuden digitalisaation ja vihreän siirtymän ratkaisuihin. Instan jatkuvasti kehittyvä osaaminen sähköistys-, automaatio- ja digitalisaatiohankkeista antaa mahdollisuuden tarjota teollisuuteen entistä kattavampaa palvelua ja toimituskyvykkyyttä hyödyntäen Siemensin teknologioita.

Suomalainen älykkään teollisuuden sähköautomaatio- ja digitalisaatioratkaisujen kokonaistoimittaja Insta on Siemensin sertifioima ratkaisupartneri (Solution Partner), jonka ekosysteemissä Siemens toimii johtavana teollisuusautomaation tuoteratkaisujen toimittajana. Sertifiointi on osoitus Instan vahvasta Siemens-teknologioiden osaamisesta.

– Näemme kasvavana alueena vihreän siirtymän hankkeet, joissa Instan vahva sähkösuunnittelu- ja asennusosaaminen yhdessä datalla johtamisen osaamisen sekä Siemensin palveluratkaisujen kanssa luo meille ensiluokkaisen ratkaisukyvykkyyden, Instan Siemens-yhteistyöstä vastaava johtaja Rauno Mäkelä sanoo.

Insta on jatkuvasti vahvistanut asemiaan sähköautomaatio- ja digitalisaatioratkaisujen kokonaistoimittajana, mikä luo hyvät edellytykset yhteistyön laajentamiselle.

Asiakirjoja kiiltäväpintaisella pöydällä, kyniä ja taustalla epätarkkana pari henkilöä.

– Markkinoiden kohoavat vaatimukset tiedolla johtamisessa sekä tuotannon tietojärjestelmien kyvykkyydessä vaativat myös meitä kehittymään tuotevalikoimiemme osalta säilyttääksemme vahvan asemamme markkinoilla. Siemensin aktiivisuus ja teknologinen kyvykkyys läpi koko Instan toimintaympäristön antaa meille ja asiakkaillemme aivan uuden mahdollisuuden hyödyntää uusinta ja luotettua teknologiaa tavoitteidemme saavuttamiseksi, Rauno Mäkelä jatkaa.

Instan ratkaisuosaaminen sekä Siemensin kansainvälinen tunnettuus ja laaja tuoteportfolio ovat perusta pitkäaikaiselle yhteistyölle ja sen jatkuvalle kehittämiselle.

– Instan paikallinen asiantuntemus ja vastuullinen tapa tuottaa asiakasarvoa ovat kantava pohja entistä tiiviimmälle yhteistyölle. Asiakkaiden kasvavat ympäristö- ja laatuvaatimukset edellyttävät saumattomia, tietoturvallisia automaatio-, tuotannonohjaus- ja simulointijärjestelmiä. Jotta asiakkaamme voivat kasvattaa liiketoimintaansa vihreän siirtymän mukaisesti, tarvitaan kattavat verkostot sekä paikallista että globaalia osaamista. Kun kehitämme toimintaamme yhdessä, voimme palvella suomalaista teollisuutta entistä ketterämmin ja nopeammin, Siemensin strategisen ekosysteemihankkeen vetäjä Jukka Salo kertoo.

Kuva: Siemens

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.