Suomen Kansallisteatteri

29 - 12 - 2020 - Uutiset

Insta Automation mukaan Kansallisteatterin saneerausurakkaan

Ohjausjärjestelmä

SRV Rakennus Oy ja Insta Automation Oy ovat tehneet sopimuksen Kansallisteatterin Pienen näyttämön esitysmekaniikan urakasta. Sopimus sisältää näyttämön mekaniikan koneistoineen ja käyttöineen sekä niihin liittyvän sähköistyksen ja ohjausjärjestelmän uusinnan kokonaistoimituksena.

Hanke alkaa vuoden 2021 alusta ja valmistuu syksyllä 2022. Hanke toteutetaan ohjausjärjestelmän osalta uudella Insta Whisper 4.0 -versiolla, joka mahdollistaa entistä paremman käyttäjä- ja katsojakokemuksen näyttämön visuaalisen ilmeen ohjaukseen, toteutukseen ja esittämiseen.

Insta on markkinajohtaja näyttämömekaniikan hankkeissa Suomessa, ja tilauskanta on noussut tässä toimintasegmentissä varsin merkittäväksi myös vuosille 2021 ja 2022. Instan projektisalkussa on tällä hetkellä näyttämöteknisiä kokonaistoimituksia Kansallisteatterin lisäksi muun muassa Tampere-taloon, Suomen kansallisoopperaan ja -balettiin sekä Helsinkiin rakennettavaan Tanssin taloon.

Kuva: Kansallisteatteri

Marko Hänninen
Kirjoittaja

Marko Hänninen

Yksikönpäällikkö, Koneistot ja näyttämöt Teollisuus & Infra [email protected]

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.