Instan järjestämät Ylläpitopäivät

12 - 6 - 2019 - Uutiset

Älykästä kunnossapitoa, kyberturvaa ja simuloituja prosesseja Ylläpitopäivillä

AutomaatioSähköistysElinkaaripalvelut

Instan ylläpitosopimusasiakkuus tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa päivystys-, etäyhteys-, ylläpito- ja elinkaaripalvelua. Asiakkuuteen kuuluu olennaisesti koulutus, kuten kesäkuussa Villa Härmälänrannassa järjestetyt Ylläpitopäivät. Tavoitteena oli paitsi tehdä katsaus sovellusten uusiin ominaisuuksiin ja kehitysaskeleisiin, miettiä yhteistyötä ja järjestelmien kehitystä yhdessä asiakkaiden kanssa. Aurinkoinen päivä keräsi yhteen vesihuollon ja teatterialan toimijoita usealta paikkakunnalta.

Kävimme läpi edistynyttä analytiikkaa ja uudenlaisia datalähteitä raportoinnissa sekä ylläpitosopimusasiakkaiden viestintä- ja dokumentinhallintaohjelmisto Supportin uusia elinkaariajattelua täydentäviä ominaisuuksia. Tutustuimme alueellista kulutusta seuraavaan ja ennakoivaan Insta Wahti™ Flow -ohjelmistoon ja teatteriasiakkaiden tarpeisiin kehitettyyn langattomaan ohjaimeen.

Pohdimme digitaalisen kaksosen mahdollistamia käyttötarkoituksia ja hyötyjä sekä yleisellä tasolla että Tampereen seudun vesilaitostoimijoiden kanssa yhteistyössä tehtävään tutkimushankkeeseen liittyen.

Teimme myös perusteellisen katsauksen turvalliseen digitalisaatioon käsittelemällä kyberturvallisuutta uhkien, hyvien käytäntöjen ja riskejä vähentävien ratkaisujen näkökulmasta.

Iltapäivällä asiakkaat saivat jakaa kokemuksiaan ja vahvuuksiaan yhteisessä ryhmätyössä, jonka aiheena oli ylläpitotoiminnan kehittäminen asiakasnäkökulmasta.

Kiinnostavatko teollisuuden tarpeisiin suunnitellut ohjelmistot, jotka tukevat tehtaan tuottavuuden ja muiden avaintekijöiden seurantaa? Lue lisää:

Tuotteet ja ohjelmistot

Olisiko sinulla tarvetta kunnossapito-, ylläpito- ja elinkaaripalveluillemme? Lue lisää:

Automaation ja sähköistyksen elinkaaripalvelut

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.