ABB

21 - 5 - 2021 - Uutiset

ABB ja Insta vahvistavat yhteistyötään

ABB on toiminut vakiintuneesti Instan ekosysteemissä pienjännitekojeiden, taajuusmuuttajien ja keskijännitekojeistojen toimittajana. Vuosivolyymit ovat olleet tasaisessa kasvussa näillä alueilla jo pidemmän aikaa. Tuotteiden laadukkuus ja ABB:n globaalisti tunnettu ja hyvä brändi ovat edesauttaneet jatkuvaa kehitystä ja pysyvyyttä Instan toimitusten kärkituotteina.

Insta kehittää ekosysteemiajatteluaan vahvasti nykyisessä asiakasohjautuvassa toiminnassaan ja haluaa palvella omia asiakkuuksiaan mahdollisimman luotettavasti ja kilpailukykyisesti. Instan entisestään vahvistunut asema automaation ja sähköistyksen riippumattomana kokonaistoimittajana mahdollistaa Instan ja ABB:n yhteistyön laajentamisen koskemaan jatkossa entistä enemmän myös automaatiojärjestelmätuotteita.

– Insta on menestyvä ja voimakkaasti kasvava yhtiö ABB:n sähkö-automaatiotuotteiden markkinassa ja tiedämme Instan kyvykkyyden yhdistää sähkö-automaatio-digitalisaatio yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. ABB pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaiset ratkaisut tähän ympäristöön sekä laite- että softaympäristön osalta, ABB:n myyntipäällikkö Antti Mehtomaa kertoo.

Instan asema johtavana vesihuoltoautomaation toimittajana ja vahva kasvu kriittisen infran muissa segmenteissä kuten elintarvike- ja lääketeollisuus sekä energia asettavat Instan toimituksille varsin korkean vaatimustason.

– Asiakkaidemme kohoavat tuottavuus- ja turvallisuusvaateet sekä digitalisaation jatkuva kehitys automaatioympäristöjen rinnalla vaativat myös meitä kehittymään tuotevalikoimiemme osalta säilyttääksemme vahvan asemamme markkinoilla. ABB:n aktiivisuus ja teknologinen kyvykkyys läpi koko Instan toimintaympäristön antaa meille ja asiakkaillemme aivan uuden mahdollisuuden hyödyntää uusinta ja luotettua teknologiaa tavoitteidemme saavuttamiseksi, Instan Suunnittelu ja kokonaistoimitukset -yksikön liiketoimintajohtaja Jarkko Järvilehto kertoo.

Kuva: ABB

Jarkko Järvilehto
Kirjoittaja

Jarkko Järvilehto

Liiketoimintajohtaja, Suunnittelu Insta Automation etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.