Insta NNF 2024 tapahtumauutinen

8 - 5 - 2024 - Tapahtumat

Nordic Nuclear Forum Pikku Finlandiassa 21.-22.5.2024

Keskeinen ydinvoima-alan tapahtuma Nordic Nuclear Forum (NNF) kokoaa yhteen alan asiantuntijat ympäri maailman. Insta on mukana esittelemässä osaamistaan ydinvoima-alalle ja muualle energiatalouteen.

Insta Nordic Nuclear Forum 2024 tapahtumauutisen bannerikuva

Pikku Finlandiassa 21.–22.5. järjestettävä Nordic Nuclear Forum kokoaa yhteen ydinenergia-alan asiantuntijat ympäri maailman. Tapahtuma tarjoaa verkostoitumista, kiinnostavia puheenvuoroja sekä alan viimeisimpiä näkemyksiä, tietoa ja inspiraatiota.

Instan löydät osastolta 21. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan energia-alan tarjoomaamme!

Osallistumme turvallisuuskriittisten yritysten toiminnan varmistamiseen monin tavoin ja olemme myös ydinvoima-alan luotettu automaatio- ja kyberturvakumppani.

Olemme kehittäneet yhdessä Fortumin kanssa tietoturvallisia, yhteistyötä tehostavia työkaluja ydinvoimahankkeisiin sekä toimittaneet Fortumin Loviisan ydinvoimalaitoksen turvallisuusjärjestelmän asennustyöt Rolls-Roycen kumppanina.

Olemme olleet mukana myös noin kolmessäkymmenessä ympäristöteknologian asiantuntijaorganisaatio Posivan kapselointi- ja loppusijoituslaitokseen liittyvässä hankkeessa.

Löydät lippuvaihtoehdot tapahtuman sivuilta.

Nähdään tapahtumassa!

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.