Instan Timo Lehtinen

25 - 9 - 2019 - Näkemyksiä

Automaatio- ja digiosaamisen yhdistelmällä ainutlaatuisia hyötyjä teolliseen liiketoimintaan

Yhdistämällä sähköautomaation syvällisen ammattiosaamisen ja asiakkaidemme tuotantoprosessien tuntemuksen uusimpaan osaamiseen digitalisaatioprojekteista, analytiikasta ja koneoppimisesta autamme asiakasta saavuttamaan tuotanto-, tulos-, tuottavuus- ja turvallisuustavoitteensa.

SähköistysAutomaatioDigitalisaatio

Useimmat asiakkaamme joko toimivat globaalissa kilpailussa tai ovat julkisrahoituksellisista syistä jatkuvan tuottavuuden kehittämispaineen alla. Insta Automationin ydintehtävä on auttaa heitä saavuttamaan tuotanto-, tulos-, tuottavuus- ja turvallisuustavoitteensa. Auttamalla asiakkaitamme menestymään vaikutamme työpaikkojen säilymiseen Suomessa. Näin toimimme missiomme ”rakennamme ja ylläpidämme turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa” mukaisesti.

Ydinosaamistamme on tuotantoprosessien automatisointi ja sähköistys. Haluamme olla asiakkaidemme luottokumppani kaikissa sähköautomaation elinkaaren vaiheissa. Sitä palvellen olemme jo muutamia vuosia kehittäneet myös uuden sukupolven Industry 4.0 -palvelutarjoomaamme, joka pohjautuu vankkaan ydinosaamiseemme. Älykkäät seuranta- ja raportointiratkaisumme tukevat tehtaan tuottavuuden ja muiden avaintekijöiden seurannassa ja ylläpidossa. Ratkaisumme auttavat keräämään, yhdistämään ja analysoimaan tietoa, jolloin tuotannon ennakointi on mahdollista, kustannusten optimointi helpottuu ja toiminta tehostuu.

Oikein luotu perusta mahdollistaa datan älykkään hyödyntämisen

Insta-konsernin vahvuus on kyky yhdistää ainutlaatuisella tavalla sähköautomaation syvällinen ammattiosaaminen ja asiakkaidemme tuotantoprosessien tuntemus uusimpaan osaamiseen digitalisaatioprojekteista, analytiikasta ja koneoppimisesta.

Asiakkaidemme kanssa käydyissä keskusteluissa on käynyt selväksi, että tuottavuuden parantamiseen tähtäävissä digitalisaatiohankkeissa kompastuskiveksi on muodostunut saatavilla olevan datan laatu. Olennaista on varmistaa, että automaation kenttälaitteet ovat oikein asennettu ja viritetty, säätäjien toimivuus tarkastettu ja että mahdolliset uudet sensorit tai toimilaitteet sopivat olosuhteisiin ja integroituvat oikein osaksi järjestelmäkokonaisuutta.

Valitsemalla automaation ja sähköistyksen ammattilaisen digitalisaatiokumppanikseen asiakas välttää ”erillisen ICT-projektin” sudenkuopat.

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.