Jyri Stenberg

8 - 6 - 2022 - Näkemyksiä

Askel askeleelta älykkäämpää teollisuutta

Strategiamme johdattaa Instaa kasvattamaan markkinaosuutta kaikissa teollisuuden segmenteissä.

Instan valmius toteuttaa yhä älykkäämpiä ja laajempia järjestelmätoimituksia ainutlaatuisen tarjoaman avulla aina automaatiosta ja sähköistyksestä korkeimman tason digitalisaatioon on ottanut aimo harppauksen eteenpäin. Viime vuosi jo osoitti, miten Insta kykenee luomaan yhä parempia ja entistä älykkäämpiä konsepteja. Instan asiakkaat kasvattavat avullamme omaa markkinaansa entistä tuottavammilla tuotantoratkaisuilla ja turvallisemmilla toimintaympäristöillä. Tässä todellakin toteutuu Instan tavoitteet, missä yhdessä olemme enemmän ja suurempia kuin osiemme summa.

Myynnin toteutuminen Instan Älykkään teollisuuden kohdemarkkinassa on ollut todellinen menestys. Olemme tehneet kaikilla mittareillamme ennätyksiä, minkä johdosta alkaneen vuoden avaava tilauskanta on huippulukemissa. On hienoa tehdä töitä ympäristössä, jossa mahdollisuudet kulkevat uhkien edellä ja pystymme panostamaan tosissamme asiakkuuksiimme sekä myynnin ja markkinoinnin haasteisiin kaikissa liiketoimintaympäristöissämme.

Erityisesti elintarvike-, lääke- ja energiateollisuuden sekä vesihuollon älykkäissä ratkaisuissa olemme menestyneet loistavasti. Instan kyvykkyys data-alusta ja pilvipalveluratkaisuissa on noussut aivan uudelle tasolle vahvasti kehitettyjen ekosysteemiratkaisuiden avulla. Osaamisen kasvattaminen Microsoft-ratkaisuissa ja entistä vahvempi kumppanuus mm. Siemensin ja ABB:n kaltaisten globaalien ja laadukkaiden tuote- ja ohjelmistoympäristötalojen kanssa antaa Installe kasvun avaimet automaation, digitalisaation ja sähköistyksen keihäänkärkiyhtiönä.

Jyri Stenberg

Avainasiakkaidemme tahtotila toteuttaa hankkeitaan Instan kanssa niin perinteisissä kuin uusimmissakin teknologioissa ja kyvykkyyksissä vahvistuu vuosi vuodelta. Tästä mitä parhaimpia esimerkkejä ovat nyt vuoden vaihteessa tulleet Metsä Fibre Kemin uuden biotuotetehtaan jättitilaukset prosessi-instrumentoinnin asennusurakoista ja Senaatti-kiinteistöjen kokonaistoimitussopimus näyttömekaniikan ohjausjärjestelmien ja sähköistyksen toteutuksille Suomen kansallisoopperan ja -baletin näyttämöille. Myös kestävä yhteistyö projekteissa ja jatkuvien palveluiden toimituksissa muun muassa Nesteen, Valion ja Orionin kaltaisiin haastaviin tehdasympäristöihin ja johtaville kansainvälisessä ympäristössä toimiville teknologiataloille kuten Valmet ja AGCO ovat osoitus Instan vahvasta ja kasvavasta merkityksestä asiakkaillemme.

Insta tekee myös merkittävää työtä oman toimintaympäristön kehittämisessä. Vastuullisuus on nostettu laadun oheen ja rinnalle vahvaksi ohjuriksi jokapäiväiseen toimintaan. Insta on vahvistanut toimintajärjestelmäänsä (ISO 9001) täydentämään ISO 45001 ja ISO 14001 -sertifikaatit. Näillä toimilla Insta vahvistaa tulevaisuudessa kyvykkyyttä muun muassa vihreän siirtymän kehityksessä. Tulevaisuuden älykäs tehdasympäristö huomioi entistä tiukemmin ja vastuullisemmin ympäristön, ilmaston ja turvallisuuden. Tätä varten me Instassa teemme tinkimättä työtä entistäkin älykkäämmän teollisuuden automaation, digitalisaation ja sähkön johtavana teknologiayhtiönä.

Tästä on hyvä jatkaa. Menestys tulee ennen työntekoa vain sanakirjassa, joten pidetään pyörät pyörimässä, kohdataan haasteet intohimolla ja pidetään työssä tehokkuus iloa unohtamatta keskiössä. Instan asiakkaille on ollut aina tärkeää asioiden tekeminen sovitusti niin laadun kuin aikataulujenkin suhteen, ja tässä olemme vuodesta toiseen onnistuneet – Instaan on Lupa luottaa.

Jyri Stenberg
Kirjoittaja

Jyri Stenberg

Liiketoimintajohtaja Insta Automation Oy etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.