Vihreää teknologiaa

Elinkaarikumppanisi teollisuuden tulevaisuuteen

Teollisuus

Valjastamme teknologiaosaamisen elinvoimaisemman tulevaisuuden hyväksi. Sähköistys-, automaatio- ja instrumentointiratkaisumme parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä, tuottavuutta ja toimintavarmuutta ekologisesti kestävällä tavalla. Digitalisaatiolla on kokonaisuudessa merkittävä rooli prosessien tehokkuuden ja laadun parantajana.

Laitokselle parhaat ratkaisut sähköistykseen, instrumentaatioon, automaatioon ja digitalisaatioon

Teollisen automaation, sähköistyksen ja digitalisaation suunnannäyttäjänä autamme asiakkaitamme vahvistamaan ja parantamaan liiketoimintansa kilpailukykyä, tuottavuutta, turvallisuutta ja toimintavarmuutta.

Tunnemme vuosikymmenten kokemuksella useat eri prosessiteollisuuden toimialat ja ymmärrämme asiakkaidemme tuotantoprosessit. Toteutamme vaativat teollisen digitalisaation hankkeet valkotaulukonseptoinnista aina ylläpitoon asti.

Vankan näkemyksemme avulla toimitamme innovatiivisia ratkaisuja etenkin energiantuotantoon ja -jakeluun, vesihuoltoon, meri-, metsä- ja elintarviketeollisuuteen sekä teattereiden näyttämöille. Elinkaarikumppanina tarjoamme asiakkaillemme aina parhaiten soveltuvan, laitteistoriippumattoman teknologian.

Teollisuus

Teollisuuden ajankohtaiset

Instan työntekijä ja asiakas seisovat Valion R2-välipalatehtaalla maitotölkkirivistön takana.
johtava erikoisosaaja

Sähköautomaatio- ja digitalisaatiopalveluiden johtava erikoisosaaja

Teollisuuden sähköautomaation ja digitalisaation kokonaisosaamisemme koostuu asiakaslähtöisesti tuotetusta palvelusta, laajasta teknologiaosaamisesta, asiantuntevasta toteutuksesta, intuitiivisista ohjelmistoistamme sekä ennakoivista ylläpito- ja elinkaaripalveluista.

Tuotamme palvelumme sekä kokonaistoimituksina että erillispalveluina tarpeesi mukaan. Hallitsemme sekä pienet osaprojektit että laajat investointihankkeet notkeasti ja sopivilla resursseilla. Palvelumme kattavat uus- ja muutosinvestointiprojektit esisuunnittelusta käyttöönottoon, kunnossapitoon ja modernisointeihin.

Instan työntekijät ja asiakas Kuopion Veden vedenpuhdistamon ilmastusaltailla.
Lähellä asiakasta

Laadukasta palvelua lähellä asiakasta

Parhaimmillamme olemme teollisuuden sähköistyksen, automaation, instrumentoinnin ja digitalisaation ratkaisujen kokonaistoimituksissa. Suunnittelemme vaativat, tehokkaat ja asiakkaan toimintaympäristöön saumattomasti soveltuvat kokonaisuudet vuosikymmenten kokemuksella.

Palvelemme asiakaslähtöisesti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti kymmenellä paikkakunnalla. Kanssamme on helppo asioida. Olemme saaneet kiitosta henkilöstömme osaamisesta, luotettavuudestamme ja joustavuudestamme.

Palveluidemme ja ratkaisujemme korkea laatu on olennainen osa asiakaslupaustamme. ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 -standardin mukaiset laadukkaan toiminnan periaatteet on nivottu jokapäiväisiin prosesseihimme.

Palvelumme teollisuuteen

Instan automaatiosuunnittelijat istuvat näyttöjen edessä järjestelmien testaukseen varatussa FAT-tilassa.

Teollisuus

Sähköistyksen, instrumentoinnin ja automaation suunnittelupalvelut

Toimimme kokeneena ja asiantuntevana kumppanina automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ratkaisujen suunnittelussa. Toteutamme uus- ja muutosinvestointiprojektit esisuunnittelusta käyttöönottoon.

Teollisuuden palveluihimme on lupa luottaa

Seuraa teollisuuspalveluidemme kuulumisia

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt aallonharjalla uusimmista automaation, sähköistyksen ja teollisen digitalisaation näkemyksistä! Tilaa uutiskirje alempaa.

Muuntaja ja sähköpylväitä auringonlaskussa

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.