Data pikselit analytiikka

Parviälyn ja autonomisen toiminnan erikoisosaamista

Autonomiset järjestelmät ja parveilu

Autonomiaan ja parveiluteknologiaan liittyvien innovatiivisten puolustusratkaisujen tutkimusta ja kehittämistä.

Tekoälymenetelmiin perustuvilla, autonomisia piirteitä omaavilla järjestelmillä ja autonomisten laitteiden parveilulla voidaan tehostaa olemassa olevia suorituskykyjä ja tuottaa kokonaan uusia lähestymistapoja ja ratkaisuja suorituskykyihin.

Kun autonomiaa hyödynnetään tehokkaasti, jää ihmisille enemmän aikaa muun muassa valvonnasta muuhun toimintaan.

Autamme organisaatiotasi autonomiaan ja parveiluteknologiaan liittyvien innovatiivisten ratkaisujen ja rajoitusten tutkimisessa ja niiden kehittämisessä. Lisäksi tutkimme, suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme monia parveiluun liittyviä osa-alueita sekä siihen liittyvää muuta teknologiaa.

Voit hyödyntää asiantuntemustamme:

  • algoritmikehityksessä

  • simulaatioympäristöissä

  • johtamisjärjestelmäkehityksessä.

Kehitämme johtamisratkaisuja ja integroimme autonomisten järjestelmien johtamismenetelmiä osaksi olemassa olevia järjestelmiä yhteistyössä loppukäyttäjien asiantuntijoiden kanssa.

Osaamisemme perustuu tiiviiseen yhteistyöhön puolustusvoimien kanssa jo vuosikymmenten ajalta ja syvälliseen ymmärrykseen toimialasta ja loppukäyttäjien tarpeista. Olemme tehneet kehitystä yhteistyössä muiden yritysten ja tutkimuslaitosten kanssa EU-tasolla.

Tutustu muihin palveluihimme ja tulevaisuuden ratkaisuihin

Ilmailu havittaja lentaa simulaatio Insta

Verkostokeskeisiä ja taistelunkestäviä johtamisjärjestelmiä

C5ISR-järjestelmät

Suunnittelemme johtamisjärjestelmiä niin esikuntatasolle kuin kenttäjohtamisen tarpeisiin. Ymmärrämme koko komentoketjun saumattoman yhteistoiminnan merkityksen ja toimitamme myös puolustuksen kokonaisjärjestelmiä.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.