ilmailulaitehuolto

Ilmailulaitteiden huoltopalveluilla parasta suorituskykyä

Ilmailun huolto- ja ylläpitopitopalvelut

Laadukkaat MRO-, huolto- ja kunnossapitopalvelut varmistavat kaluston toimintakyvyn, turvallisuuden ja parhaat teknologiaratkaisut.

Vaativien ilmailulaitteiden, avioniikkajärjestelmien ja erikoiselektroniikan huolto- ja ylläpitopalveluita vuosikymmenten kokemuksella

Huollamme laitteita avioniikkahuoltoon suunnitelluissa tiloissa ja huolehdimme järjestelmien ylläpitopalvelusta niin puolustusvoimien eri aselajeille kuin viranomais- ja siviiliorganisaatioille.

Meillä on kyky palvella asiakkaita sekä Suomessa että ulkomailla. Asiakkaamme voivat luottaa järjestelmiensä toimintavarmuuteen kaikissa olosuhteissa.

Tarjotaksemme parhaat ratkaisut asiakkaillemme, toimimme verkottuneesti ja teemme yhteistyötä alan johtavien toimijoiden sekä alkuperäisten laitevalmistajien kanssa.

Huoltopalveluilla parasta suorituskykyä

Tarjoamme ilmailulaitteiden, -järjestelmien ja erikoiselektroniikan huolto- ja ylläpitopalveluita vuosikymmenten kokemuksella. Teemme komponenttikorjaamollamme laaja-alaisia testaus-, tutkimus- ja tuotekehityspalveluita. Autamme asiakkaitamme kehittämään ja varmistamaan heidän toimintansa suorituskykyä ja tuloksia.

Instan huoltovalmiudet kattavat siviili-ilmailun EASA Part-145 -määräysten mukaisesti toimilupaamme FI.145.0007 sisältyvien laitteiden huoltovalmiuden sekä vastaavien sotilasilmailulaitteiden ylläpitokyvyn. Huoltotoimintamme piiriin kuuluvat myös ase- ja erikoiselektroniikan laitteiden ja järjestelmien ylläpitopalvelut. Kalibrointipalvelumme täyttää ISO 10012 -vaatimukset.

Sertifiointimme kattavat sotilasilmailun huoltotoimintavaatimukset Sotilasilmailumääräys SIM-To-Lt-031, sekä sotilasilmailun Tiedustelu, valvonta ja johtamisjärjestelmä -alan huoltotoimintavaatimukset Sotilasilmailumääräys SIM-To-Lv-003 mukaisesti.

Kaluston ylläpitoa koko käytössäolo ajan

Vastaamme muun muassa ilmavoimien Boeing F/A-18 Hornet hävittäjien avioniikan ja järjestelmien huolto-, ylläpito- ja tukipalveluista ja maavoimien NH-90-kuljetushelikoptereiden järjestelmien tukipalveluista.

Tulemme myös vastaamaan Lockheed Martin F-35 hävittäjäkaluston avioniikkajärjestelmien tuki- ja ylläpitokonseptin kehityksestä yhdessä Puolustusvoimien kanssa.

Lataa huoltovalmiusesitteemme

Työntekoa komponenttikorjaamolla ilmailulaitehuolto Insta

Lue lisää muista palveluistamme

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.