SecD-Day Insta

6 - 2 - 2023 - Uutiset

Instan puolustus- ja kyberturvallisuusratkaisut esillä SecD-Day tapahtumassa

Insta osallistuu ensimmäistä kertaa järjestettävään SecD-Day tapahtumaan 8.–9.2. Helsingissä ja esittelee messuilla laajaa puolustusteknologian ja kyberturvallisuuden tarjoamaansa.

PuolustusKyberturvallisuus

Insta osallistuu ensimmäistä kertaa järjestettävään SecD-Day tapahtumaan 8.–9.2. Helsingissä ja esittelee messuilla laajaa puolustusteknologian ja kyberturvallisuuden tarjoamaansa.

Instan varatoimitusjohtajalla, Jari Mielosella on tapahtumassa puheenvuoro torstaina 9. helmikuuta. Mielonen käsittelee puheenvuorossaan älykkäiden puolustusratkaisujen datakeskeisyyttä. ”Datan määrä tulee tulevaisuudessa edelleen kasvamaan voimakkaasti. Datan turvallisen keräämisen ja käsittelyn lisäksi erityisesti datan hyödyntäminen on keskiössä älykkäitä ratkaisuja rakennettaessa” toteaa Mielonen.

Tapahtumassa esillä olevat Instan tuotteet ja ratkaisut:

Insta Blue Aware -tilannekuva-alusta, jota on käyttänyt muun muassa vapaaehtoinen pelastuspalvelu ja turvallisuusviranomaiset isoissa tapahtumissa kuten konserteissa tai jääkiekon MM-kisoissa. Se soveltuu myös tilannekuva-alustaksi paikallisjoukoille.

Lentäjien kypärään asennettavat Insta ANR -vastamelukuulokkeet, joita Insta toimittaa Saabille.

Insta SafeLink, TL III -hyväksytty VPN-ratkaisu turvakriittisten organisaatioiden yksiköiden ja toimipisteiden välisen tietoliikenteen vahvaan suojaamiseen.

SecD-Day

Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry järjestämä tapahtuma kokoaa yhteen suomalaiset puolustus- ja ilmailualan toimijat. Kaksipäiväinen konferenssitapahtuma koostuu ajankohtaisista seminaaripuheenvuoroista ja suomalaisten ja ulkomaalaisten puolustus-, ilmailu-, avaruus- ja turvallisuusyritysten messuosastoista. Ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtuman teema on "Defence Market in the New Era".

Tule kuulemaan esityksiä, tapaamaan puolustuksen ja kyberturvallisuuden asiantuntijoitamme osastollemme C2 03 ja tutustumaan tuotteisiimme!

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.