Insta_DSEI_event

12 - 9 - 2023 - Uutiset

Insta esittelee uniikin miehittämättömän puolustusratkaisun DSEI-tapahtumassa

Insta esittelee uusia palveluitaan ja tuotteitaan tällä viikolla Lontoon Excelissä 12.–15.9.2023 järjestettävässä Defence & Security Equipment International (DSEI) tapahtumassa

Puolustus

Insta esittelee uusia palveluitaan ja tuotteitaan tällä viikolla Lontoon Excelissä 12.–15.9.2023 järjestettävässä Defence & Security Equipment International (DSEI) tapahtumassa, joka kokoaa maailmanlaajuisesti yhteen puolustuksen ja turvallisuuden yritykset ja ammattilaiset.

- Olemme verkottuneen puolustuksen ratkaisujen ja palveluiden edelläkävijä, Instan osallistuminen ensimmäistä kertaa arvostetuille DSEI-messuille antaa myös kansainvälisille puolustuksen alan toimijoille mahdollisuuden tutustua kattavammin asiantuntijoihimme, pitkällisen kehitystyön tuloksena kehitettyihin ratkaisuihimme sekä uuteen, ainutlaatuiseen miehittämättömään puolustusratkaisuun, kertoo Tuure Lehtoranta Puolustusliiketoiminta-alueen myynti- ja asiakkuusjohtaja.

Insta_DSEI_event

Huipputeknologiaa ja uusia innovaatioita kansainvälisille markkinoille

Instan yhdessä kumppaniensa kanssa kehittämä Insta Steel Eagle™ on innovatiivinen ja täysin uudenlainen miehittämätön puolustusteknologian ratkaisu**,** johon kuuluvat patentoitu, tehokas panososa ja vaativaan käyttöön suunnattu drone. Dronen avulla kuulia sisältävä räjähdepanos voidaan kuljettaa ilmateitse halutun kohteen yläpuolelle ja räjäyttää. Panoksen alueellinen sirpalevaikutus on laaja ja suuntautuu ylhäältä alas tarkasti haluttuun maaliin.

- Suuntaamme Insta Steel Eagle™ -uutuustuotteemme kotimaan lisäksi myös kansainvälisille puolustussektorin markkinoille. Pitkäjänteisen tutkimustyön sekä vahvan osaamisen ansiosta pystymme luomaan uutta ja auttamaan myös asiakkaitamme kehittämään suorituskyvyltään korkeatasoista puolustusteknologiaa, Lehtoranta sanoo.

Insta Steel Eaglen™ kanssa samaan tuoteperheeseen kuuluu jo muutama vuosi sitten esitelty hyppypanos, jonka uusi tuotenimi on Insta Steel Lynx™. Steel Lynxin™ kehitystyö on loppusuoralla ja on suunnitelmien mukaan valmis vuoden 2023 loppuun mennessä.

Muuttunut turvallisuusympäristö luo uusia mahdollisuuksia myös Installe, joka on jo vuosien ajan keskittynyt kriittisen puolustus- ja turvallisuusteollisen tuotannon, teknologian ja osaamisen kehittämiseen ja huoltovarmuuden tukemiseen.

Nato-jäsenyyden myötä kehittyvä kansainvälinen puolustusyhteistyö lupaa hyvää niin suomalaiselle teollisuudelle kuin koko Euroopan turvallisuudelle. Installa on vahva rooli esimerkiksi Suomen tulevan F-35-hävittäjäkaluston avioniikan huoltopalveluissa. Yhtiö on myös tehnyt Lockheed Martinin kanssa sopimuksen sotilaskäyttöön tarkoitetun tiedonsuodatusratkaisun toteuttamisesta.

Verkottuneita puolustusjärjestelmiä ja lentäjän suorituskyvyn turvaavia tuotteita

Uuden tuotekonseptin lisäksi Insta esittelee Defence & Security Equipment International (DSEI) tapahtumassa kansainvälisesti kiinnostavia Suomessa käytössä olevia ilmapuolustuksen johtamisjärjestelmiä sekä Insta ANR -vastamelukuulokkeita (Active Noise Reduction), joita on aiemmin toimitettu SAAB Gripen-hävittäjille Ruotsiin ja Brasiliaan sekä IPBAM-hengitysilmamonitoria (Insta Pilot’s Breath Air Monitor), joita Insta toimittaa Itävallan ilmavoimille Eurofighter-hävittäjälentäjien käyttöön.

Tervetuloa tapaamaan puolustuksen asiantuntijoitamme Lontooseen!

12.-15.9.2023, DSEI, ExCel, Lontoo, Osasto H7-230

Tutustu lisää:

Instan puolustusratkaisut

Insta Steel -tuoteperhe

Insta osallistuu Defence & Security Equipment International -tapahtumaan

Itävallan ilmavoimat ottaa ensimmäisenä Eurofighter-maana käyttöön Instan kehittämän lentäjän hengitysilmamonitorin

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.