30 - 5 - 2023 - Tapahtumat

Insta osallistuu Tampere Smart City Expo -tapahtumaan

Kaupunkiturvallisuutta tehostavan Insta Blue Aware™ -tilannekuvajärjestelmän uusi ohjelmistoversio on esillä Tampereen Nokia Arenalla 6.-7.6.2023 järjestettävässä T [https://www.tscec.fi/en/]ampere Smart City Expo & Conference -tapahtumassa - osasto 618.

Tilannekuva

Kaupunki- ja turvallisuusviranomaisten, vapaaehtoistoimijoiden ja siviilien yhteistoimintaa on mahdollista tukea ja kehittää erilaisten teknologioiden avulla. Laittamalla digitaalinen teknologia töihin uudistetaan maailmaa ja parannetaan kaupunkien ja koko yhteiskunnan turvallisuutta.

Paikkansa Tampereella vakiinnuttanut Tampere Smart City Expo & Conference -tapahtuma järjestetään 6.-7.6.2023 Nokia Arenalla. Tapahtuma kerää yhteen kansainväliset innovatiiviset yritykset, tiedeyhteisöt, viranomaiset ja kaupunkikehittäjät käsittelemään älykaupunkikehitystä. Instan asiantuntijat, ratkaisut ja tuotteet löydät osastolta 618.

Älykäs teknologia tarjoaa uusia mahdollisuuksia kaupunkiturvallisuuden kehittämiseen

Tapahtumassa on esillä karttapohjainen Insta Blue Aware™ -tilannekuvajärjestelmä, joka on tietoturvallinen ratkaisu paremman tilannekuvan muodostamiseen ja tilannejohtamiseen tilannekeskuksissa ja kentällä. Järjestelmä yhdistää tietoa eri datalähteistä, kuten esimerkiksi drooneista ja muodostaa jaetun, yhtenäisen karttapohjaisen tilannekuvan. Insta Blue Aware™ -tilannekuvajärjestelmä on nyt päivittynyt uudella ohjelmistoversiolla.

Uusin ohjelmistoversio mahdollistaa droonin tuottaman videokuvan rikastamisen järjestelmän muulla tilannetiedolla. Käytännössä tämä näkyy käyttäjälle siten, että videokuvan päälle tuodaan muuta tilanneinformaatiota kuvakkeina ja piirroksina. Uusia piirteitä ovat myös entistä vaivattomampi muokattavuus asiakkaiden eri käyttötarpeisiin sekä parantuneet kommunikaatiokanavien (puhe ja chat) ominaisuudet.

Instan projektipäällikkö Anniina Ala-Kitulalla ja Senior Business Development Manager Mika Lignellillä on tapahtumassa keskiviikkona 7.6. puheenvuoro aiheella Perfect match: drones and situational awareness, jossa he avaavat kuinka tilannekuvajärjestelmien ja droonien yhteiskäyttö tehostaa kaupunkiturvallisuutta sekä sen kehittämistä.

-Tilannekuvajärjestelmien ja droonien yhteyskäyttö tehostaa kaupunkiturvallisuutta tuomalla reaaliaikaisen tilannetiedon kentältä tilannekeskuksen käyttöön. Drooni on yksi tietolähde, jonka tuottamasta kuvasta pystytään esimerkiksi tekemään ajantasaiset kartat väliaikaisista tapahtuma-alueista turvallisuustoimijoiden käyttöön, seuraamaan liikenteen sujuvuutta tunnistetuissa solmukohdissa ja välittämään yleiskuvaa joustavasti tilanteen määrittelemistä paikoista kokonaiskoordinoinnin sujuvoittamiseksi, toteaa Project Manager Anniina Ala-Kitula.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan Instan tilannekuvaratkaisuihin.

Tampere Smart City Week 6.-7.6.2023 - Ilmoittaudu mukaan täältä!

Lue lisää Insta Blue Awaren käytöstä:

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.