Kyberturvallisuus pilvi

Tietoturvakumppanuutta pilvipalveluita hyödyntäville organisaatioille

Pilvitietoturvan hallinta ja asiantuntijapalvelut

Pilvipalveluympäristöjen turvallinen hyödyntäminen vaatii yritykseltä aikaa ja resursseja. Tarjoamme asiantuntijatiimin tueksi auttamaan pilviympäristöihin liittyvien riskien tunnistamisessa, hallitsemisessa ja ympäristön turvaamisessa.

Pilviympäristöjen suojaaminen

Pilviympäristöjen suojaaminen voi olla haastavaa, mutta se tuottaa lisäarvoa jokaiselle pilvipalveluita hyödyntävälle organisaatiolle. Ongelmaksi voi koitua väärin tai huolimattomasti konfiguroidut ympäristöt, automatisointiominaisuuksien vähäinen käyttö tai pilviympäristöjen tietoturvaan liittyvän osaamisen puute. Instan pilvitietoturvan asiantuntijapalveluita hyödyntämällä saavutat paremman näkyvyyden oman organisaation pilvitietoturvan tasoon. Autamme teitä myös hyödyntämään paremmin lisenssitasonne määrittämiä pilvipalvelutarjoajan tietoturvaominaisuuksia.

Instan asiantuntijatiimi huolehtii, että pilviympäristönne asetukset, kontrollit ja politiikat täyttävät yhdessä asiakasorganisaation kanssa sovitut vaatimukset. Tueksi tarjoamme osaamista pilviympäristöihin spesifeistä viitekehyksistä ja standardeista, kuten ISO 27001/2, NIST Cloud SAF, CSA Cloud Control Matrix ja CIS. Laadimme tarvittaessa tarvittavat strategiat, dokumentit ja ohjeistukset sekä koulutamme asiakkaita vastaamaan paremmin pilvipalveluihin kohdistuviin kyberriskeihin. Lisäksi voimme toimia omassa pilvisiirtymäprojektissanne tietoturva-alueen projektipäällikkönä. Tällöin varmistamme, että pilviympäristö täyttää tarvittavat tietoturvavaatimukset heti pilvipalveluiden käyttöönotosta alkaen.

Osaamisemme useista standardeista ja viitekehyksistä auttaa varmistumaan siitä, että ympäristönne täyttää lainsäädännölliset ja toimialakohtaiset vaatimukset pilvipalveluiden hyödyntämisestä osana liiketoimintaanne.

Pilven tietoturva

Tarjoamme palvelut

  • Pilvipalveluympäristöjen hallinnolliset ja tekniset tarkastukset

  • Pilvipalvelujen tietoturvastrategian ja poliitikoiden luominen 

  • Viitekehysten analyysi ja puutearviointi

  • Pilviympäristöjen riskienarviointi

  • Pilvipalveluympäristöjen tietoturvan kypsyysarviointi

  • Pilvipalveluympäristössä olevien järjestelmien jatkuvuus- ja toipumissuunnittelu

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.