Sininen pilvi säteiden kera

Pilvitietoturvan arkkitehtuuripalvelu

Datan ja sovellusten siirtäminen pilvipalveluympäristöihin turvallisesti auttaa ehkäisemään tietoturvaloukkauksia. Migraatioprojektin ollessa käynnissä, Instan asiantuntijamme auttaa varmistumaan siitä, että siirtymä toteutetaan mahdollisimman turvallisesti ja ottaen huomioon organisaationne erityisvaatimukset datan käsittelyyn, siirtämiseen ja säilömiseen.

Tietoturvallinen pilviympäristö

Tietoturvallisen pilviympäristön rakentaminen jälkikäteen vaatii enemmän aikaa, resursseja ja rahaa verrattuna siihen, että se on alusta saakka suunniteltu vastaamaan organisaation vaatimuksia.

Tämä auttaa vähentämään ympäristön mahdollisia haavoittuvuuksia ja potentiaalisia riskejä, joita uhkatoimijat voisivat hyödyntää migraation ollessa käynnissä tai sen jälkeen. Tietoturva-ominaisuuksiin investointi migraatioprojektin aikana auttaa säästämään kustannuksia pidemmällä aikavälillä, sillä asiantuntijamme varmistaa, että pilvipalveluympäristössä on käytössä toimintanne edellyttämät turvallisuusominaisuudet ja se on vaatimustenne mukainen myös skaalautumisen ja jatkuvuudenhallinnan osalta.

Pilvitietoturvan arkkitehtuuripalvelumme auttaa lisäksi yrityksiä täyttämään lainsäädännölliset ja toimialakohtaiset vaatimukset, ja se vähentää riskiä joutua lainsäädännöllisten sanktioiden tai sakkojen kohteeksi mahdollisissa tietoturvaloukkaustilanteissa. Alusta saakka turvallisesti suunniteltu pilvipalveluympäristö auttaa yritystä saavuttamaan luottamuksen sidosryhmien ja kumppaneiden keskuudessa osoittamalla sitoutumisen suojata pilviympäristössä olevaa tietoa.

Tarjoamme palvelut

  • Pilvisiirtymäprojektien tietoturvavastaava

  • Tietoturvallisen pilviarkkitehtuurin suunnittelu

  • Lainsäädännöllisten ja toimialakohtaisten vaatimustenmukaisten kontrollien toteuttaminen pilviympäristöön

  • Arkkitehtuuri- ja vaatimusdokumentaation tuottaminenInstan SOC-valvomo kyberturvallisuus
Kyberturvan asiantunijat

Onnistunut migraatioprojekti

Annamme avuksesi nimetyn tietoturva-asiantuntijan migraatioprojektiinne, joka osana migraatiotiimiä kartoittaa pilviympäristöjen tietoturva-tavoitteet ja toimii osa-alueensa syväosaajana. Näin varmistat, että jokainen tietoturvan osa-alue on otettu migraatioprojektissa huomioon.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.