Insta SOC

Insta - Monialainen teknologiayhtiö

Medialle

Autamme mielellämme kaikissa Instaan liittyvissä kysymyksissä sekä tiedon ja oikeiden asiantuntijoiden löytämisessä.

Mediaviestintä

Ota yhteyttä, autamme mielellämme. Asiantuntijamme ovat median käytettävissä haastatteluihin ja taustoitukseen. Kuvia ja logoja löydät kuvapankistamme.

Mediatiedustelut media(at)insta.fi

Teemu Sainio, Viestintä- ja brändijohtaja
etunimi.sukunimi(at)insta.fi

Materiaalipaketit medialle

Materiaalipaketeistamme löydät logomme sekä kuvia, joita voit vapaasti hyödyntää Instasta kertovien sisältöjen yhteydessä. Kuvalähteenä tulee mainita Insta.

Instan SOC-valvomo kyberturvallisuus

Vuosi- ja tulevaisuuskatsaus

Digitaalinen vuosi- ja tulevaisuuskatsauksemme sisältää konsernin tilinpäätöstiedot sekä tietoa, kuinka strategiamme ja toimintamme on kehittynyt. Lisäksi katsaukseen on koottu asiantuntijoidemme näkemyksiä tulevaisuudesta ja asiakastarinoita. 

Instan selainpohjainen sovellus toimii mobiililaitteillla
Näkemyksiä ja tietopaketteja

E-kirjat

Olemme koonneet useampaan tietopakettiimme poimintoja Instan laaja-alaisesta osaamisesta ja turvallisen digitalisaation ratkaisuistamme. Tutustu laaja-alaiseen automaatio-, digitalisaatio-, kyber- ja puolustusosaamiseemme ja älykkäisiin ratkaisuihin, joiden avulla tehostaa prosesseja, vähentää ympäristövaikutuksia ja turvata toimintaa.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.