Datapilvi

Minimoi riskit ja hallitse tietoturva myös pilviympäristössä

Pilviturvallisuuspalvelut

Instan kokeneet asiantuntijat ovat organisaatiosi apuna niin pilvipalveluiden turvallisuuden kartoituksessa, analysoinnissa kuin arkkitehtuurin rakentamisessa. Kattavista riskinarvioinneista strategiseen politiikan kehittämiseen tiimimme varmistaa, että pilvi-infrastruktuurisi on suojattu myös kyberuhkia vastaan.

Tilastokeskuksen mukaan jopa 78 % suomalaisyrityksistä käytti maksullisia pilvipalveluita vuonna 2023. Pilvipalveluiden laaja hyödyntäminen tuo mukanaan myös uusia uhkia, joihin organisaatioiden tulisi vastata hyödyntämällä tehokkaasti pilvipalvelutarjoajien tietoturvaominaisuuksia.

Isoimmat riskit pilviturvallisuuden osalta ovat tietovuodot, konfiguraatiovirheet, kiristyshaittaohjelmahyökkäykset, haittaohjelmat ja bottiverkot sekä sisäpiirihyökkäykset. Pilvipalveluissa käsitellään ja säilötään usein arkaluontoista tietoa, kuten henkilötietoja sekä liikesalaisuuksia.

Analysoimme pilvipalveluihisi tallentaman tiedon kriittisyyden ja rakennamme mahdollisimman turvallisen ratkaisun juuri teidän organisaationne tarpeisiin – kustannustehokkuutta unohtamatta.

Pilviturvallisuus

Noudata parhaita käytänteitä

Instan pilviturvallisuuden palvelutarjonta auttaa asiakkaita noudattamaan tietoturvan osalta parhaita käytänteitä ja varmistamaan, että pilvipalveluiden tietoturvan jatkuva parantaminen olisi mahdollisimman yksinkertaista. Varmistamme, että pilvipalveluihin liittyvät riskit ovat asianmukaisesti hallittu.

Muita palveluitamme

Insta kyberturvallisuus järjestelmä

Kyberturvallisuus

Sovellusten ja lisenssien allekirjoitus

Parhaiden käytäntöjen mukaiset ja helppokäyttöiset allekirjoituspalvelut, Insta cSigning.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.