Sininen AI aalto

Trasim-harjoitusalusta - työkalu systemaattiseen harjoitustoimintaan

Insta Trasim -harjoitusalusta

Trasim mahdollistaa:

  • harjoitusten suunnittelun ja toteuttamisen, 

  • skenaarion aikataulutuksen etukäteen, sekä reaaliaikaiset muutokset skenaarion juoksutukseen, 

  • yhden tai useamman harjoittelevan ryhmän osallistumisen harjoitukseen,

  • ryhmäkohtaisten skenaarioiden julkaisun,

  • harjoituksen skenaariosyötteiden jakamisen osallistujille heidän sijainnistaan riippumatta

  • simuloidun verkkomedian ja sosiaalisen median sisältöjen julkaisun, mukaan lukien vuorovaikutteiset ominaisuudet kuten kommentointi, tiedotteiden laatiminen ja julkaiseminen

  • harjoituksen fasilitointia helpottava chat-ominaisuus, jota voidaan hyödyntää joko kaikkien osallistujien kesken tai harjoituksen fasilittaattoreiden ja tarkkailijoiden välisen kommunikoinnin työvälineenä

Trasim tarjoaa tietoturvallisen ympäristön harjoituksille SSL-salatun online-liikenteen ja valinnaisesti parannettujen turvaominaisuuksien, kuten SSO-kirjautumisen ja MFA-kirjautumisen kautta. Alusta on saatavissa myös TL4-tasoisen tiedon käsittelyyn hyväksyttynä versiona.

Omatoimiset harjoitukset ja harjoituskirjasto

Trasim-harjoitusalusta ja sitä hyödyntävät harjoituskonseptit mahdollistavat kätevästi omatoimisen harjoitustoiminnan toteutuksen. Hyväksi koettujen harjoitusskenaarioiden toistaminen on helppoa ja alustan käyttö lisää harjoitustoiminnan tehokkuutta. Trasim-harjoitusalustalle asiakkaamme voi luoda omia harjoituskirjastoja sekä hallinnoida monipuolista harjoitustoiminnan suunnittelua ja toteutusta. Samalla voi hyödyntää alustan harjoitussimulaatio-ominaisuuksia ja luoda innostavia harjoituskokemuksia oman organisaationsa johdolle.

Trasim-alustalle on mahdollista luoda omatoimiharjoituksia, joihin voidaan jakaa pääsy halutulle joukolle, tai vaikka koko organisaatiolle. Omatoimiharjoitukset käynnistyvät osallistujan itse valikoimana ajankohtana, ja ohjaavat osallistujaa eteenpäin. Erillistä fasilitaattoria ei tarvita harjoituksen toteuttamiseen. Tämä mahdollistaa harjoitustoiminnan skaalaamisen kustannustehokkaasti läpi organisaation.

Ennakkotehtävät, ohjeistukset ja kirjalliset palautteet voidaan jakaa ja kerätä tietoturvallisesti alustan avulla. Harjoittelijoiden tai valmistelijoiden ei myöskään tarvitse olla samassa kohteessa. Verkon yli toimiva alusta mahdollistaa valmistelun ja harjoituksen toteutuksen ajasta ja paikasta riippumatta.

Tutustu asiakastarinoihimme Kyber harjoittelu

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.