auditing process

27 - 10 - 2022 - Uutiset

Instan varmennepalveluille arvostettu WebTrust-sertifikaatti

Instan varmennepalveluille on myönnetty kansainvälinen WebTrust for Certification Authorities -sertifikaatti. Olemme pitkän linjan PKI (Public Key Infrastructure)- ja CA (Certification Authority)-toimija, ja toimintatapamme luotettavuus ja turvallisuus on todennettu nyt myös vaativassa WebTrust-auditoinnissa.

Vuosittainen auditointiprosessi on laaja-alainen ja perusteellinen. Siinä tarkastellaan organisaation rooleja, henkilöstöä ja ulkoistuksia sekä dokumentaatiota, politiikkoja, proseduureja, kontrolleja ja johdon sitoutumista. Lisäksi tarkastelussa on tekninen arkkitehtuuri liittyen järjestelmäpäivityksiin ja työkaluihin sekä fyysinen ympäristö. Kaikilla osa-alueilla Insta täyttää tietoturvaan ja käytänteisiin liittyvät tarkat vaatimukset ja on näin ansainnut WebTrust-hyväksynnän, joita on myönnetty Suomessa vain harvoille organisaatioille.

Instan PKI-palveluita hyödyntävät monenlaiset asiakkaat erilaisiin tarpeisiin teollisuudessa, finanssialalla, julkisella sektorilla ja telealalla. PKI-palveluita asiakkaamme käyttävät muun muassa ihmisten ja laitteiden turvalliseen tunnistamiseen ja tuotteiden lisensointiin.

Tuotamme korkean turvatason ja saatavuuden varmenneratkaisua asiakkaillemme palveluna ISO 27001 -sertifioidusta palvelukeskuksestamme. Ratkaisumme sisältää CA:n hallinnoinnin, varmenteiden elinkaaren hallinnan sekä valvonta-, tuki- ja ylläpitopalvelut. Varmennepalvelu on vaivaton ja kustannustehokas tapa hankkia korkean turvatason varmenneratkaisu. Tarvittaessa toteutamme migraation asiakkaan olemassa olevasta PKI-järjestelmästä.

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.