6 - 10 - 2022 - Uutiset

Installe merkittävä 4,2 M€ tilaus kyberturvapalveluiden toimittamisesta

 Insta on yksi Suomen merkittävimmistä kyberturvapalveluiden toimittajista - jo yli 30 vuoden kokemuksella.    

Insta on yksi Suomen merkittävimmistä kyberturvapalveluiden toimittajista - jo yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme saaneet monipuolisen osaamisemme ansiosta nykyiseltä asiakkaaltamme uuden merkittävän tilauksen kyberturvapalveluiden toimittamisesta.

Tilauksen arvo on noin 4,2 miljoonaa euroa, ja se sisältää palveluiden käyttöönotto- ja tuotantovaiheet. Palveluiden käyttöönotto tapahtuu loppuvuoden 2022 aikana.

- Installa on kykyä tuottaa monipuolisia, asiakkaiden tarpeita vastaavia tietoturvapalveluja. Nyt saatu tilaus on osoitus tarjontamme ja palvelukykymme erinomaisuudesta ja asiakkaidemme luottamuksesta toimintaamme, toteaa Jari Mielonen, Instan Executive Vice President Sales and Customers.

Tarjoamme laaja-alaisesti kyberturvapalveluita konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin. Palveluihimme ja tuotteisiimme luottavat suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot niin kotimaassa kuin maailmalla.

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.