10 - 3 - 2023 - Uutiset

Insta syventää yhteistyötä Elastic International BV:n kanssa

Kyberturvallisuus

Insta on tehnyt yhteistyösopimuksen hollantilaisen Elastic International BV:n kanssa. Sopimus syventää yhtiöiden vuonna 2020 käynnistämää yhteistyötä kyberturvan tilannekuvan ja kyberhyökkäysten torjunnan alueella.

Yhteistyö Elasticin kanssa laajentaa Instan tarjontaa ja osaltaan vahvistaa Instan roolia johtavana teknologiariippumattomana tietoturvatiedon ja -tapahtumien keruun ja hallinnan (SIEM) sekä kyberturvatilannetietoisuusratkaisujen toimittajana Suomessa. Instan tuotesertifioiduilla asiantuntijoilla on vahva osaaminen useista alan johtavista tuotteista.

– Insta on toimittanut kymmeniä kyberturvan tilannekuvaratkaisuja, ja lukuisia myös Elastic Stack -tuotepohjaisina. Elastic Internationalin kanssa tehdyn sopimuksen myötä pystymme nyt entistä monipuolisemmin tarjoamaan kattavia Elastic Stack -pohjaisia ratkaisuja asiakkaillemme, kertoo kyberturvan tilannekuvan ja kyberhyökkäysten torjunnan liiketoiminnasta vastaava Yrjö Kinnunen Instalta.

– Elastic Stack on ollut jo vuosikymmenen yksi johtavista haku- ja analytiikkateknologioista. Viime vuosina tuote on ottanut valtavia harppauksia tietoturva-alueella ja sisältääkin jo muun muassa SIEM-, Endpoint- ja Cloud Security- sekä Threat Intelligence Platform -toiminnallisuudet. Elastic Stack integroituu saumattomasti myös muihin teknologioihin kattavan rajapinnan kautta, Instan kyberturvallisuusasiantuntija Lassi Kojo kertoo.

– Ratkaisun etuna on myös sen joustavuus erilaisissa ympäristöissä. Erityisenä kilpailuvalttina on tuotteen kaikkien ominaisuuksien toimivuus joko pilvessä, asiakkaan omassa konesalissa tai kokonaan suljetussa verkossa. On hienoa, että Elastic International BV tekee myös omaa tietoturvatutkimusta, joka parantaa jatkuvasti tuotteen suorituskykyä, jatkaa Kojo.

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.