17 - 5 - 2023 - Tapahtumat

Uusi Insta Key Vault -avaintenhallintapalvelu - Insta esittelee kattavia tietoturva- ja tilannekuvaratkaisujaan Critical Communications World -tapahtumassa

Älykkääseen teknologiaan ja kyberturvallisuuteen erikoistunut Insta esittelee uusia palveluitaan ja tuotteitaan Helsingin Messukeskuksessa 23.-25.5.2023 järjestettävässä Critical Communications World -tapahtumassa - osasto E75.

Kyberturvallisuus

- Moderni turvallisuusympäristö erilaisine järjestelmineen on monimutkainen kokonaisuus. Huolehdimme laajasti ja uusia ratkaisuja jatkuvasti etsien yritysten, viranomaisten, puolustussektorin ja kriittisestä infrastruktuurista vastaavien toimijoiden tietoturvasta sekä luotettavasta viestinnästä. Uudet ratkaisumme, kuten Insta Key Vault -avaintenhallintapalvelu, mahdollistavat kriittisen tiedon keskitetyn, turvallisen ja helpon hallinnan, Instan Key Vault -palvelun tuotepäällikkö Mika Suvanto kertoo.

Tänä vuonna Helsingissä järjestettävä ammattilaistapahtuma kerää yhteen kansainvälisiä tehtävä- ja liiketoimintakriittisiä toimijoita, valmistajia sekä toimittajia. Instan löydät osastolta E75. Esittelemme tapahtumassa monipuolisia kyberturvallisuuspalveluitamme ja tilannekuvaratkaisuja.

Uusi Insta Key Vault - Hallitse salausavaimesi, suojaa tietosi

Yrityksillä ja viranomaisilla on usein käytössään useita erilaisia sovelluksia ja IT-ympäristöjä (pilvi-, hybridi- ja SaaS), joissa dataa tulee suojata vahvalla salauksella. Tiedon salaaminen voi olla yksinkertaista, mutta turvallinen, helppo ja aikaa kestävä avaintenhallinta ei ole. Kyberuhkien kasvaessa on yhä tärkeämpää hallita koko prosessia turvallisesti.

Instan uusi Key Vault -avaintenhallintapalvelu tuo salausavainten hallintaan turvalliset ja tehokkaat prosessit sekä luotettavat työkalut keskitetysti yhdestä paikasta. Kun kaikki salausavaimet hallitaan keskitetysti ja suojattava tieto on erillään salausavaimista, mahdollistaa se turvallisempaa pilvipalveluiden käyttöä sekä tiedon siirron myös toiseen alustaan.

- Uusi Insta Key Vault -palvelu tukee täysimääräisesti ja kustannustehokkaasti yhä kasvavia tietoturva- ja kyberturvallisuusvaatimuksia. Asiakkaidemme ei tarvitse investoida monimutkaisiin erikoislaitteistojen asennuksiin tai prosesseihin vaan he voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Palvelu tuotetaan auditoiduista palvelukeskuksistamme Instan huippuosaajien tarkassa ohjauksessa ja valvonnassa. Se voidaan skaalata ja räätälöidä joustavasti erilaisten tarpeiden mukaan, Suvanto vakuuttaa.

Insta Blue Aware™ - Yhä kattavampaa ja tarkempaa tilannetietoa

Insta Blue Aware™ yhdistää tietoa eri datalähteistä ja muodostaa jaetun, yhtenäisen karttapohjaisen tilannekuvan. Tilannekuvan lisäksi se tarjoaa työvälineitä tehtävien hallintaan ja turvalliseen kommunikointiin.

Tehokasta tilannejohtamista ja työvälineitä tehtävien hallintaan tarjoava Insta Blue Aware™ -tilannekuvajärjestelmä on päivittynyt uudella ohjelmistoversiolla. Uusin ohjelmistoversio mahdollistaa dronen tuottaman videokuvan rikastamisen järjestelmän tuottamalla muulla tilannetiedolla. Käytännössä tämä näkyy käyttäjälle siten, että videokuvan päälle tuodaan muuta tilanneinformaatiota kuvakkeina ja piirroksina. Uusia piirteitä ovat myös entistä vaivattomampi muokattavuus asiakkaiden eri käyttötarpeisiin sekä parantuneet kommunikaatiokanavien (puhe ja chat) ominaisuudet.

- Kaikki uuden version ominaisuudet tähtäävät siihen, että tilannekuvan muodostuminen ja tilannejohtaminen tehostuvat entisestään. Esimerkiksi dronevideon ja karttapohjaisen tilannetiedon yhdistelmä auttaa hahmottamaan tilanteen nopeammin, toteaa Instan Blue Aware™ -asiantuntija Mika Lignell.

Insta SafeLink – tuoteperhe – salaimet TL III -luokkaan asti

Tänä vuonna lanseerattu uutuus SafeLink Lite mahdollistaa uudenlaisen ja turvallisen työskentelymallin paikasta riippumatta. Suomalaista huipputeknologiaa edustava uusi salaustuote mahdollistaa turvaluokitellun tiedon vahvan suojaamisen ja käsittelyn turvaluokkaan III (TL III) saakka.

Pienikokoinen & äänetön salain sopii niin pieniin tiloihin kuin ajoneuvoihin maassa, ilmassa kuin merellä. Salainlaite on optimaalinen yksittäisen käyttäjän luottamuksellisen tiedon salaamiseen, esimerkiksi etätyökäytössä. Tuote on saatavissa myös kattavana palveluna Instan turva- ja laatusertifioidusta palvelukeskuksesta.

Kyberturvallisuuden edelläkävijä

Insta tarjoaa laaja-alaisesti kyberturvaratkaisuja konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin. Palveluihimme, tuotteisiimme ja kattavaan kansainväliseen kumppaniverkostoomme luottavat suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot niin kotimaassa kuin maailmalla.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan Instan kattaviin kyberturva- ja tilannekuvaratkaisuihin.

Critical Communications World 23.-25.5.2023Ilmoittaudu mukaan täältä!

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.