Kyber 2023 - Kuntatoimijoiden ja hyvinvointialueiden kyberturvallisuuspäivät

11 - 9 - 2023 - Tapahtumat

Tule tapaamaan meitä Kyber 2023 -tapahtumaan 20.-21.9.2023

Insta mukana Kyber 2023 - Kuntatoimijoiden ja hyvinvointialueiden kyberturvallisuuspäivillä. Tutustu tapahtumaan ja rekisteröidy mukaan!

KyberturvallisuusTietoturva

Kyber 2023 - Kuntatoimijoiden ja hyvinvointialueiden kyberturvallisuuspäivät on Helsingissä ja hybriditapahtumana järjestettävä areena tietojen ja osaamisen päivittämiselle sekä kiinnostaville kohtaamisille. Kuntien ja hyvinvointialueiden kyberturvallisuudesta vastaaville ja aiheen parissa työskenteleville suunnattujen monipuolisten puheenvuorojen teemoja ovat kyberturvallisuus, kansalliset linjaukset, digitaalinen turvallisuus, tietoturva sekä harjoitukset.

Kyber 2023 - Kuntatoimijoiden ja hyvinvointialueiden kyberturvallisuuspäivät

Insta on tapahtumassa mukana yhteisosastolla Kuntien Tieran kanssa! Tule 20.–21.9.2023 osastollemme kuulemaan monipuolisista kyberturvallisuuden tilannetietoisuuden sekä tietoturva- ja kyberturvakonsultoinnin palveluistamme – ja siitä, miten organisaatiosi voi parhaiten varautua NIS2-direktiivin tuloon!

Kyberturvakonsultoinnin johtajamme Jyrki Nivalan puheenvuoro "NIS2 tulee - oletko valmis?" 20.9.2023 klo 14.15 kannattaa myös merkitä muistiin!

Tutustu tapahtumaan [https://koulutus.fcg.fi/kyber?v=12907] ja rekisteröidy mukaan!

Nähdään kyberturvallisuuspäivillä!

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.