Cyber Security Nordic event 2023 banner

3 - 11 - 2023 - Tapahtumat

Uudet innovaatiot ja palvelut parantavat kyberturvaa - kattavat kyberturvallisuusratkaisumme esillä Cyber Security Nordic -tapahtumassa

Cyber Security Nordic yhdistää alan johtavat kyberturvatoimijat ja tarjoaa huippupuheenvuoroja kyberturvallisuuden ajankohtaisista aiheista

KyberkonsultointiVaatimustenmukaisuusTietosuojaTietoturva

Insta esittelee laaja-alaisia kyberturvallisuuden palveluitaan ja tuotteitaan Helsingin Messukeskuksessa 7.–8.11.2023 järjestettävässä Cyber Security Nordic -tapahtumassa.

Cyber Security Nordic event 2023 banner

Cyber Security Nordic yhdistää alan johtavat kyberturvatoimijat ja tarjoaa huippupuheenvuoroja kyberturvallisuuden ajankohtaisista aiheista. Kansainvälinen tapahtuma on suunnattu kyberturvasta vastaaville päättäjille yksityisellä ja julkisella sektorilla. Instan löydät osastolta G7.

– Kiinnostus kyberturvallisuudesta huolehtimiseen on korkealla, ja odotamme vilkasta tapahtumaa. Osastollamme pääsee tutustumaan esimerkiksi salainteknologian ja avaintenhallinnan uusiin palvelukokonaisuuksiin ja tuoteinnovaatioihin. Insta panostaa jatkuvasti tuotteiden ja palveluiden sekä turvallisuuden kehittämiseen, jotta ne vastaavat myös ajankohtaisiin kyberturvallisuuden haasteisiin, sanoo kyberturvallisuuden liiketoimintajohtaja Marko Hautakangas Instalta.

FPGA-pohjaiset ratkaisut korkean turvatason ratkaisujen kehittämisessä

Kansainväliset standardit vaikuttavat korkean turvatason tuotteiden ja ratkaisujen kehittämiseen. Korkean turvatason tuotteissa ohjelmistopohjainen salaus ei ole riittävää. Tatu Männistö, Senior Director of Technology Instalta, avaa puheenvuorossaan, miksi FPGA (Field Programmable Gate Array) -pohjaisia salausratkaisuja pidetään turvallisempina kuin ohjelmistopohjaisia toteutuksia ja käy läpi FPGA-pohjaisten toteutusten hyötyjä.

Puheenvuoro Cyber Security Nordic -tapahtuman Gold-lavalla: "FPGA vs software based security", Tatu Männistö, Senior Director of Technology, 8.11.2023 kello 10.45.

Tatu Männistö Cyber Security Nordic 2023

Insta SafeLink -tuoteperhe tietoliikenteen vahvaan suojaamiseen

Insta SafeLink on Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen turvaluokkaan III (luottamuksellinen) asti hyväksymä VPN-ratkaisu (Virtual Private Network) turvakriittisten organisaatioiden yksiköiden ja toimipisteiden välisen tietoliikenteen vahvaan suojaamiseen. Tuoteperhe on jatkossa täydentymässä turvaluokan II (TL II, salainen) salaimella.

Ratkaisua soveltuu esimerkiksi puolustushallinnolle ja muille viranomaisille sekä yrityksille, joilla on turvakriittisiä tietoliikenneyhteyksiä. Jatkuvasti kehittyvään SafeLink-tuoteperheeseen kuuluvat tällä hetkellä Insta SafeLink sekä Insta SafeLink Lite.

Tänä vuonna lanseerattu salainratkaisu SafeLink Lite mahdollistaa uudenlaisen ja turvallisen työskentelymallin paikasta riippumatta. Pienikokoinen ja äänetön salain sopii niin pieniin tiloihin kuin ajoneuvoihin maassa, ilmassa kuin merellä. Salainlaite on optimaalinen yksittäisen käyttäjän luottamuksellisen tiedon salaamiseen, esimerkiksi etätyökäytössä. Tuote on saatavissa myös kattavana palveluna Instan turva- ja laatusertifioidusta palvelukeskuksesta.

Insta Key Vault - Hallitse salausavaimesi, suojaa tietosi

Yrityksillä ja viranomaisilla on usein käytössään useita erilaisia sovelluksia ja IT-ympäristöjä (pilvi-, hybridi- ja SaaS), joissa dataa tulee suojata vahvalla salauksella. Näissä ympäristöissä turvallinen, helppo ja aikaa kestävä avaintenhallinta ei ole itsestäänselvyys. Kyberuhkien kasvaessa on yhä tärkeämpää hallita koko prosessia turvallisesti.

Insta Key Vault -avaintenhallintapalvelu tuo salausavainten hallintaan turvalliset ja tehokkaat prosessit sekä luotettavat työkalut keskitetysti yhdestä paikasta. Kun kaikki salausavaimet hallitaan keskitetysti ja suojattava tieto on erillään salausavaimista, mahdollistaa se turvallisempaa pilvipalveluiden käyttöä sekä tiedon siirron myös toiseen alustaan.

Varaudu NIS2-direktiivin tuloon

NIS2-direktiivi ja sen täytäntöönpanemiseksi säädettävä uusi kansallinen laki kyberturvallisuuden riskienhallinnasta luo suurelle määrälle organisaatioita uusia velvoitteita, joiden mukaisesti niiden tulee varautua kyberuhkiin.

Laajan kyberturvallisuusosaamisensa pohjalta Insta auttaa organisaatioita NIS2-direktiivin vaatimusten noudattamisessa esimerkiksi selvittämällä, kuuluuko organisaatio uuden sääntelyn soveltamisalaan, suunnittelemalla toimenpiteet vaatimusten täyttämiseksi ja olemalla mukana toteuttamassa tarvittavia toimenpiteitä. Alkuun pääsee helposti esimerkiksi Instan NIS2-arviointi-palvelun avulla.

Kyberturvallisuuden edelläkävijä

Insta tarjoaa laaja-alaisesti kyberturvaratkaisuja konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin. Palveluihimme, tuotteisiimme ja kattavaan kansainväliseen kumppaniverkostoomme luottavat suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot niin kotimaassa kuin maailmalla.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan Instan kattaviin kyberturva- ja tilannekuvaratkaisuihin osastolle G7!

Vieraile myös Teknologia 23 -tapahtumassa

Insta osallistuu samaan aikaan Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään Teknologia 23 -tapahtumaan laajalla tuote- ja palveluvalikoimalla – tule tutustumaan demoihimme ja tapaamaan asiantuntijoitamme!

Lue lisää kyberturvallisuuden palveluista ja ratkaisuistamme

Insta SafeLink VPN tietoliikenteen suojaamiseen

Lue lisää NIS2-direktiivistä

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.