dcs-distributed-control-system-automation-valmet-dna-user-interface-1

5 - 11 - 2019 - undefined

Valmetin ja Instan kyberturvallisuusasiantuntijat kehittivät turvalliseksi sertifioidun tuotekehitysprosessin

ISASecure ja exida ovat sertifioineet Valmet DNA -automaatiojärjestelmien tuotekehityksen menetelmät IEC 62443-4-1 ja ISASecure SDLA -kyberturvallisuussertifikaateilla. Standardi on teollisuuden tärkein tuotekehitystä koskeva kyberturvallisuusstandardi. Sertifikaatti todistaa, että Valmetin tuotekehitysmenetelmä täyttää kaikki standardin 47 vaatimusta 8 eri alueella turvallisen tuotekehityksen, monitasoisen tietoturvatestauksen, ohjelmistojen julkaisun ja kyberturvallisuuden ylläpidon osalta. This story also available in English [/en/news-and-events/valmet-and-intopalo-digital-cybersecurity-experts-created-a-certified-secure-product-development-process]

Kyberkonsultointi

Instan älykkääseen teollisuuteen keskittyvän tytäryhtiön Instan kyberturva-asiantutijat olivat mukana yhdessä Valmetin asiantuntijoiden kanssa kehittämässä sertifioitua tuotekehitysmenetelmää, sen työkaluja ja koulutuksia, sekä soveltamassa tietoturvamenetelmiä Valmetin tuotteisiin. Moderni menetelmä perustuu DevOps-ajatteluun, laajaan helpottavien työkalujen käyttöön ja verkkokoulutuksiin.

Valmetille myönnetty sertifikaatti löytyy täältä:

Katso sertifikaatti

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.