Uudet nettisivut  Insta

27 - 3 - 2024 - Uutiset

Verkkosivustomme uudistui – käyttäjälähtöisempi rakenne ohjaa oikean sisällön pariin

Instan verkkosivusto on uudistunut niin ulkoasun, rakenteen kuin sisältöjenkin osalta. Uusi moderni verkkosivusto tukee liiketoiminnan kasvua parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa. Avainasemassa muutoksessa oli sisällön parempi löydettävyys, sivujen saavutettavuus ja käyttäjäkokemus kaikilla päätelaitteilla.

Uudistuksen tavoitteena oli luoda selkeämpi ja helppokäyttöisempi sivusto, joka palvelee entistä paremmin kohderyhmiämme ja tuo palvelut sekä brändin monipuolisesti esille. Uudistuksen yhteydessä parannettiin sivuston teknistä toteutusta ja sivusto siirrettiin kokonaan uudelle verkkosivualustalle. Uusi modernimpi toteutus on helposti skaalautuva ja mukautuu muuttuviin sisältövaatimuksiin sekä vastaa paremmin teknologian tuomiin uusiin mahdollisuuksiin.


Moderni alusta mahdollistaa ketterän kehityksen

Verkkosivut ovat yrityksen digitaalisen läsnäolon ja brändin tärkeimpiä kosketuspisteitä. Vanha verkkosivutoteutus ei enää tuonut parhaalla mahdollisella tavalla esiin Instan monipuolista osaamista niin rakenteen, sisältöjen kuin navigaationkaan suhteen. Verkkosivu-uudistuksen pohjustukseksi tehtiin kattava konseptointi, jonka aikana kanavan kohderyhmät, sisällöt, mittarit sekä haluttu rakenne kirkastettiin ja määriteltiin vastaamaan yrityksen nykyisiä sekä tulevaisuuden tarpeita.

Tavoitteena oli luoda ketterä sivusto ja rakenne, joka tarjoaa paremman asiakas- ja osaajakokemuksen, on saavutettava ja tukee liiketoimintojen tavoitteita. Tärkeänä koettiin, että käyttäjäystävällinen kokonaisuus ja alustavalinta parantaa sivuston digitaalista löydettävyyttä myös teknisesti. Sivuston ilme on suunniteltu nykyisiä brändivärejä kunnioittaen, mobiilikäyttö ja saavutettavuus huomioiden.

Verkkosivusto ei ole ikinä valmis, vaan sen kehitys on jatkuvaa. Uusi alusta antaa meille paremmat mahdollisuudet tukea ja kehittää Instan monikanavaista digitaalista läsnäoloa. Sivustoa on jatkossa helpompi muokata ja kehittää brändin ja liiketoimintatarpeiden kehittyessä

toteaa markkinointi- ja brändipäällikkö Hanna Vanhanen.

Meganavigaatio apuna oikean sisällön löytämisessä

Sivuston rakenne kuvaa nyt entistä paremmin Instan monialaista toimintaa. Monipuolinen liiketoimintamme tulee nyt sivuiltamme paremmin esille, ja potentiaalisen asiakkaan, osaajan tai yhteistyökumppanin on helppo navigoida yrityksemme sisällön ja kattavien ratkaisujen parissa.

Liiketoiminnat on nyt jaoteltu omien kokonaisuuden alle meganavigaatioon:

Ylänavigaatioon on nostettu Insta Groupin kokonaisuudet, jotka koskevat koko konsernia sekä ura- ja rekrytointisisällöt. Löydät täältä perustietoa Instasta, mm. historiasta, strategiasta ja vastuullisuudesta sekä toimipisteidemme yhteystiedot.

Tervetuloa tutustumaan!

Uutta verkkosivustoa kehitetään aktiivisesti julkaisun jälkeen saadun palautteen ja analytiikan perusteella.

Vastaanotamme mielellämme palautetta ja kehitysehdotuksia – autathan meitä kehittämään verkkosivustoamme tai kerrohan, mitä pidät uudistuneesta sivustosta. Jätä palautetta ja kehitysideat lomakkeella (aikaa vastaamiseen menee vain 1–2 min):

Anna palautetta ja auta sivustomme kehityksessä

New website

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.