Team Rynkebyn joukkue pyöräilee tien varressa

27 - 3 - 2020 - Uutiset

Insta tukee Team Rynkeby - God Morgon -hyväntekeväisyysprojektia

Insta tukee Team Rynkeby - God Morgon -joukkuetta, jonka kauden aikana keräämät varat ohjataan lasten syövän tutkimukseen, hoitojen kehittämiseen ja syöpäsairaiden lasten perheiden psykososiaaliseen tukemiseen.

Team Rynkeby - God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, joka koostuu eri maista ja kaupungeista tulevista pyöräilyjoukkueista. Osallistujat sitoutuvat harjoittelemaan kovasti kauden aikana ja ponnistelemaan kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Vuonna 2002 alkunsa saaneen projektin kausi on huipentunut heinäkuuhun, jolloin joukkueet pyöräilevät Pariisiin.

Team Rynkebyn joukkue pyöräilee tien varressa

Insta tukee joukkuetta kultasponsorina. Insta Automationin liiketoimintajohtaja Jarno Pitkänen pyöräilee Tampereen 38-henkisessä joukkueessa valmiina polkemaan 1300 kilometriä Tampereelta Pariisiin.

Tiimi on harjoitellut ahkerasti viime syksystä lähtien ja järjestänyt erilaisia tapahtumia ympäri Tamperetta, kuten hyväntekeväisyysluistelun Tohlopissa sekä 24 tuntia kestäneen pyöräilytapahtuman kauppakeskus Koskikeskuksessa.

Kevään myötä treenaaminen on hakenut pandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi uusia toimintatapoja. Joukkueen jäsenet ovat siirtyneet treenaamaan itsekseen tai läheistensä kanssa, ohjeistusta noudattaen. Treenikuulumisia vaihdellaan aktiivisesti mutta virtuaalisesti. Koronaviruksesta huolimatta joukkue uskoo ja toivoo, että Pariisiin pyöräily toteutuisi tänäkin vuonna.

Ajatus tukemisesta on tämän kaiken keskellä kuitenkin entistä kirkkaampi. Pienet, joiden puolesta Pariisiin on pyöräilty ja joiden syövän tutkimuksen, hoitojen kehittämisen ja perheiden psykososiaalisen tukemisen vuoksi yhdessä ponnistellaan, ovat yksi virustartuntojen riskiryhmistä.

Insta toivottaa turvallisia treenejä ja antoisia ajokilometrejä koko joukkueelle!

Seuraa joukkueen menoa Team Rynkeby - God Morgon Tampereen Facebook-sivuilla tai Instan Facebookissa.

Kuva: Emma Laycock, Laycock Media

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.