Joulumuistamisiin tarkoitetut varat lahjoitettiin tänäkin vuonna Tampereen lasten klinikan tuki Ry:lle

1 - 12 - 2023 - Uutiset

Insta lahjoittaa joulumuistamisiin tarkoitetut varat Taysin Lasten ja nuorten sairaalan pienille potilaille

Teknologiayhtiö Insta lahjoittaa tänäkin vuonna asiakkaidensa ja kumppaneidensa muistamiseen tarkoitetut joulukortti- ja joululahjavarat hyväntekeväisyyteen. Lahjoituskohde on perinteinen, instalaisten sydäntä lähellä oleva Tampereen Lastenklinikan Tuki ry.

- Maailma ympärillämme on yhä monimutkaisempi - täynnä odotuksia, paineita ja unelmia. Tukea, tasapuolisuutta ja inhimillisyyttä toinen toisillemme kaivataan enemmän kuin koskaan. Turvallisuus, huolenpito ja yhdessä tekeminen ovat perheyhtiömme ytimessä. Haluamme omalta osaltamme auttaa pienten potilaiden paranemista ja perheiden selviytymistä, Instan toimitusjohtaja Tapio Kolunsarka sanoo.

Yhdistys tekee tärkeää työtä pienten potilaiden ja heidän perheidensä viihtymisen eteen tarjoamalla ilon hetkiä myös keskelle sairaala-arkea. Lahjoituksilla tuetaan myös uusien hoitolaitteiden hankintaa ja lasten terveyden tutkimusta Tampereen yliopistollisen sairaalan (Tays) Lasten ja nuorten sairaalassa.

Tays lahjoitus Insta

Lastensairaalassa tehdään työtä suurella sydämellä

Instan teollisuusliiketoiminnan vetäjä Jyri Stenberg ja controller Hilla Niemi tutustuivat Lastensairaalan toimintaan ja luovuttivat lahjoituksen paikan päällä. Lahjoituksen otti vastaan Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi ja Taysin varhaiskasvatuksen erityisopettaja Leea Pesola. Kahvituksen lisäksi vieraat pääsivät hyppäämään mukaan myös lasten maailmaan sekä potilasosastolla että maapallon ensimmäisessä sairaalahuvipuistossa.

- Lastensairaala on paikka, jossa sykkii suuri sydän. Hieno joukko sitoutuneita ammattilaisia, jotka tekevät huikeaa työtä ja ajattelevat kaikella tapaa lasten ja nuorten paranemista, viihtyvyyttä, eteenpäin menemistä, Stenberg pohtii. - Vierailu oli minulle iso asia, joka lämmittää mieltä. Apua tarvitaan ja sen osoite on todella oikea. Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n tärkeään toimintaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lahjoitalapsille.fi.

Toivotamme kaikille iloa joulun odotukseen ja onnea vuodelle 2024!

Luovutimme lahjoituksemme Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle 22.11.2022. Kuvassa vasemmalta TAYS:lta Leea Pesola, Instalta Jyri Stenberg ja Hilla Niemi sekä Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lta Susanna Lohiniemi.

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.