16 - 11 - 2022 - Uutiset

Insta Groupin toimitusjohtaja vaihtuu

Insta Groupin toimitusjohtaja vaihtuu. Konsernin väliaikaisena toimitusjohtajana toimii Niklas Mattsson. Yhtiön hallitus on samalla käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun.

Insta Groupin toimitusjohtaja Henry Nieminen eroaa yhtiön palveluksesta. Hän on luotsannut teollisuuden digitalisaatioon, kyberturvallisuuteen ja puolustusteknologiaan keskittyvää konsernia yli kuuden vuoden ajan, rakentaen menestyksekkäästi yhtiön kasvua ja asiakkuuksia.

- Haluan kiittää hallituksen ja koko yhtiön puolesta Henry Niemistä hänen vahvasta roolistaan yhtiön johtamisessa ja kehittämisessä. Instan markkina-asema on vakaa ja näkymät positiiviset. Yhtiöllä on erittäin osaava ja sitoutunut johtoryhmä ja henkilöstö, sanoo hallituksen puheenjohtaja Markus Mattsson.

Konsernin väliaikaisena toimitusjohtajana toimii hallituksen varapuheenjohtaja Niklas Mattsson, jolla on monipuolinen kokemus perheyhtiön toiminnasta. Yhtiön hallitus on samalla käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun ja tavoitteena on saada uusi toimitusjohtaja valittua ensi kevääseen mennessä.

- Insta on hieno yhtiö, jolla on vahva brändi, loistavat tuotteet ja palvelut ja siten vankka asema kotimarkkinoilla. Yhtiö kasvaa kannattavasti ja kaikilla liiketoiminta-alueilla on hyvät tulevaisuuden näkymät myös kansainvälisesti. Pitkät asiakkuutemme ja kumppanuutemme luovat vahvan perustan, jonka päälle myös tulevaisuuden kasvu rakennetaan. Katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen yhdessä huippuosaavan henkilöstön sekä nykyisten että tulevien asiakkaiden kanssa, Niklas Mattsson kertoo.

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.