Meihin on lupa luottaa

Monialainen teknologiayhtiö

Turvallisen ja kestävän tulevaisuuden ratkaisija. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme turvallisuutta, suorituskykyä ja vastuullisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa.

Turvallisen ja kestävän tulevaisuuden ratkaisija

Olemme edelläkävijä ja luotettava kumppani teollisuuden, puolustuksen, ohjelmistokonsultoinnin ja kyberturvallisuuden asiakkaillemme. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme turvallisuutta, suorituskykyä ja vastuullisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa.

Yksityisomisteisuus, asiakaslähtöisyys ja sitoutuneisuus sekä vahva suomalainen arvopohja tekevät meistä kumppanin, johon asiakkaamme ovat voineet luottaa, jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Toimimme aktiivisesti myös kansainvälisillä markkinoilla, sekä itsenäisesti että asiakkaidemme tukena, kasvattaen jatkuvasti globaalia kumppaniverkostoamme. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus muodostavat toimintakulttuurimme perustan.

Ajankohtaista

Viimeisimmät sisällöt

Lue lisää ajankohtaisia uutisiamme
#LupaLuottaa

Mitä tarjoamme organisaatiollesi

Ura Installa

Työtä turvallisemman yhteiskunnan eteen

Meillä olet vaikuttamassa Suomen puolustuskykyyn ja yhteiskunnan turvallisuuteen. Instalaiset ovat työskennelleet jo yli 50 vuotta näiden ylläpitämiseksi kehittäen huippuunsa viritettyjä teknisiä ratkaisuja avioniikan, ohjelmistokehityksen, kyberturvallisuuden, kriittisen infrastruktuurin, energian ja puolustuksen parissa.

Huolehdimme ihmisistä ja ympäristöstä

Näin toimimme

Suomen kansallisoopperan ja -baletin päänäyttämöllä Instan Aleksi Nurmi ja Kansallisoopperan Timo Tuovila keskustelevat näyttämömekaniikan ohjausjärjestelmä Insta Whisperistä.

Näin autamme asiakkaitamme

Asiakastarinoitamme

Insta on monialainen teknologiayritys, joka vahvistaa ja kiihdyttää asiakkaidemme ja kumppaniemme kilpailukykyä. Menestystekijämme on aito ja syvällinen asiakasymmärrys, johon liittyy jatkuvasti kehittyvä palvelu- ja tuotevalikoima sekä osaava henkilöstö.

Insta Finlayson

Henkilöstö ja kulttuuri

Yhteisöllinen ja paras paikka tehdä merkityksellistä työtä

Installa nautimme hyvästä ja kannustavasta työilmapiiristä. Henkilöstömme yhteishenki sekä perheyhtiön ketterä ja joustava toimintatapa höystettynä avoimella ja rohkealla kommunikaatiolla muodostavat erinomaisen työpaikan elementit.

Insta rakennus Insta-logo ja vihreää kasvustoa

Vastuullisuus

Vastuullisuus – Yhdessä kohti kestävämpää tulevaisuutta

Suomalaisena perheyrityksenä vastuullisuus on luonnollinen osa arvojamme ja liiketoimintamme kannattavuuden ja jatkuvuuden perusta – luomme vastuullisempaa yhteiskuntaa ratkaisuidemme ja palveluidemme kautta.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.