• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Insta on vastuullinen yhdessä asiakkaan kanssa

Kehitämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ratkaisuja ja uusia palveluita sekä tuemme heitä vastuullisuustavoitteensa saavuttamisessa.

Älykäs teollisuus – kestävän kehityksen digitalisaatio- ja automaatioratkaisut​ 

Digitalisaation avulla autamme asiakasyrityksiämme vastaamaan jatkuvasti kasvaviin vaateisiin paremmasta raaka-aine- ja energiatehokkuudesta, edistämään ympäristövaikutusten pienentämistä sekä saavuttamaan vastuullisuustavoitteensa. Autamme asiakkaitamme elämään kestävän kehityksen mukaisesti ja toiminnallamme tuemme heidän järjestelmällistä työtään ympäristövaikutusten minimoimiseksi kestävän kehityksen digitalisaatio- ja automaatioratkaisuilla. 

Lue lisää älykkään teollisuuden ratkaisuista

Puolustus – vastuullinen toiminta on turvallista toimintaa

Puolustusratkaisuissamme ensisijalla on turvallisuus. Instan tarjoamat teknologiset ratkaisut mahdollistavat muun muassa harjoittelun, turvallisuutta ja kestävyyttä. Esimerkiksi simulaattoripohjaisten koulutusjärjestelmien avulla voidaan luoda harjoitustilanteita, joita muuten olisi hankalaa toteuttaa ja näin harjoittelu on ympäristöystävällisempää sekä turvallista, harjoittelun pysyessä kuitenkin todentuntuisena.

Lisäksi tuemme varusmiespalveluksen kehittämistä motivoivammaksi uusin digitaalisin ratkaisuin yhdessä asiakkaan kanssa. Innovoimiimme tuotteisiin puolestaan kuuluu lentäjän turvallisuutta parantavia tuotteita.

Lue lisää johtamisjärjestelmistä ja tilannekuvaratkaisuista

 

Turvallinen yhteiskunta – sujuva ja turvallinen yhteiskunta tehdään yhteistyöllä 

Insta rakentaa yhteistyössä asiakkaidensa kanssa palveluita ja ratkaisuja, jotka auttavat suomalaista yhteiskuntaa ja kansalaisia toimimaan turvallisesti ja sujuvasti. Luotettavan osaamisen ja vaativiin olosuhteisiin suunnitellun huipputeknologian lisäksi tarvitaan eri tahojen välistä yhteistoimintaa, jotta yhteiskunta voi kehittyä.  

Teemme yhteistyötä valtionhallinnon ja viranomaisten kanssa, joilla on tiukat vastuullisuustavoitteet ja me myös luonnollisesti noudatamme erittäin tarkasti asiakkaidemme vaatimuksia. Pyrimme omalta osaltamme vaikuttamaan asiakkaidemme vastuullisuustavoitteiden toteutumiseen. Lisäksi edellytämme kumppaneiltamme vastuullisuustavoitteiden noudattamista. 

Lue lisää turvallisen yhteiskunnan ratkaisuista

Tieto- ja kyberturvallisuus – vastuullinen ja turvallinen digitalisaatio 

Maailman digitalisoituessa kyberturvallisuuden ja käytettävyyden merkitys korostuu palveluissa ja tuotteissa. Uudet digitaaliset palvelut ovat hyödyllisiä, jos niihin voidaan aina luottaa. Siksi kyberturvallisuus ja käytettävyys on huomioitava niin palveluita suunnitellessa kuin ylläpitovaiheessa ja jatkokehityksessäkin. Meille on tärkeää kantaa toimintaamme liittyen vastuu asiakkaidemme ja yhteistyötahojen sekä ympäristön turvallisuudesta - suojaamme kyberturvallisuusratkaisullamme muun muassa asiakkaidemme kriittisiä resursseja. 

Myös omien prosessiemme luotettavuus ja tietoturvallisuus korostuvat yhä enemmän, ja kehitämme niitä jatkuvasti. 

Lue lisää kyberturvallisuuden ratkaisuistamme