• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Installa voi tehdä sekä harjoittelun että opinnäytetyön

Työssä parasta ovat mielenkiintoinen toimiala ja monipuolinen työnkuva.

Toimin Insta ILS Oy:ssä projektipäällikkönä. Työtehtäväni koostuvat tällä hetkellä monipuolisesta projektinhallinnasta ja asiakastyöstä.

Olen Installa päässyt olemaan monessa mukana ja näkemään paljon, sillä aloitin kesäharjoittelijana järjestelmätiimissä toukokuussa 2014 ja sen jälkeen olen toiminut kokopäiväisenä elektroniikkasuunnittelijana ja nyt viimeisen vuoden projektipäällikkönä.

Harjoittelijana tein erilaisia avioniikkalaitteiden huoltotoimintaan liittyviä selvityksiä ja suunnitelmia, elinkaarisuunnittelua esimerkiksi elinkaarikustannusten laskentaa ja varaosatoimintojen ja -listojen suunnittelua. Elektroniikkasuunnittelijana suunnittelin elektroniikkalaitteita.

Olen valmistunut sähkötekniikan koulutusohjelmasta diplomi-insinööriksi. Aineopintoina luin elektroniikan ja sulautetut järjestelmät, joista jälkimmäinen oli pääaineeni. Tein Installe myös diplomityöni aiheella: Optisen tiedonsiirron liittäminen avioniikan testijärjestelmään. Oli palkitsevaa, kun diplomityöni tulos otettiin käyttöön eräässä projektissa.

TOIMIALA TARJOAA MIELENKIINTOISIA HAASTEITA

Parasta työssäni on mielenkiintoinen toimiala ja monipuolinen työnkuva, joka tarjoaa haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä. Pidän myös siitä, että Installa työ ei ole pelkästään tietokoneella istumista vaan toisinaan myös konkreettista tekemistä, mielenkiintoista tuotekehitystä ja vaikkapa testausta.

Installa aloittaessani sanoin itselleni, ettei minusta koskaan tule projektipäällikköä enkä pitänyt ajatuksesta lähteä ulkomaan työreissuille, mutta kuinkas sitten kävikään. Siirryin projektipäällikön tehtävään omasta halustani, kun uudenlaiset työtehtävät kiinnostivat ja onhan sitä tullut työn puolesta myös reissattua toiselle puolelle maapalloa.