Open search

  Softatehtävien aarreaitta – sinun näköisiäsi tehtäviä

  Meillä ei tarjota kaikille kaikkea vaan jokaiselle jotakin. Ja se jokin sopii ja soi, koska perheyhtiömme monimuotoisuudesta löydät itsellesi oman homman ja oman porukan.

  Tällaiseen yhdistelmään et muualla törmää.

  • Löydä. Monimuotoiset urapolut, laaja skaala tehtäviä ja erilaisia toimintakulttuureja.
  • Innostu. Uniikkeja ja tulevaisuuden projekteja.
  • Kehity. Paras paikka oppia kovilta osaajilta ja jakaa omaa tietoa toisille.
  • Juurru. Perheyhtiön kasvollinen toiminta, vakaus ja ihmisistä huolehtiminen.


  Me olemme myös sitoutuneita kehittymään ja kehittämään Instaa. Työyhteisön kehittämiseen pääset mukaan aktiivisesti niin halutessasi tai sitten voit keskittyä täysillä tekniseen juttuusi. Joka tapauksessa hyödyt siitä, että menemme eteenpäin.

  Tutustu avoimiin tehtäviimme

   

  ”Koska Insta on monitoimialayritys, täällä voi aidosti tehdä monta uraa saman firman sisällä. Olen aina päässyt tekemään sitä, mikä minusta on kulloinkin hienoa.” ─Seppo

  Avoimet työpaikat softan asiantuntijoille

  Instalaisia_koodaamassa

   
  Näihin paikkoihin voit hakea juuri nyt ja uusia avaamme jatkuvasti. Jos justiinsa sopivaa hommaa ei nyt silmiin osu, jätä avoin hakemus ja kerro millaisen osaamisen tiimoilta meidän kannattaa olla sinuun yhteydessä. 

  Jätä avoin hakemus

  ”Minua kiinnostaa projektit, joissa tehdään totaalisen uutta, mutta nautin myös monimutkaiseen systeemiin perehtymisestä.” ─Kaisa

  Turvallinen yhteiskunta ja puolustus

  Mitä pääset tekemään

  Tältä alueelta löydät paljon projekteja, joihin et pääse käsiksi missään muualla Suomessa.Teemme töitä tietojärjestelmien parissa, joita käytetään tietoturvakriittisissä ympäristöissä. Asiakkaamme ovat muun muassa Puolustusvoimat ja muut viranomaiset sekä korkeaa käytettävyyttä ja tietoturvaa arvostavat tahot.

  Nämä hommat sopivat sinulle erityisen hyvin, jos arvostat työsi tärkeää yhteiskunnallista merkitystä. 

  Pääset työskentelemään kehittyvien teknologioiden parissa niin omien tuotteiden kehittämisessä kuin asiakkaiden tukemisessa. Teemme myös esimerkiksi parveiluun ja tekoälyyn liittyvää tutkimusta ja osallistumme kansainvälisiin hankkeisiin.

  Riippuen tehtävästäsi, voit rakentaa kokonaisarkkitehtuuria tai omaa tärkeää osaasi projektikokonaisuudesta. Pyörimme pilviympäristöissä ja kehitämme paljon Javalla. Kyberturvallisuuden perusperiaatteet ja DevOps ovat mukana kaikessa työssämme.

  Hommat ovat ihan liian moninaiset kuvattavaksi tässä, joten suuntaa palvelukuvaus- ja tuotesivuillemme, jos työ yhteiskunnan turvallistajana alkoi kiinnostaa.

  Ja joistakin uniikeimmista asioista emme tässä voi edes kertoa – tule itse kokemaan ne.

  Millaista meillä on

  Meillä turvallisen yhteiskunnan ja puolustuksen hommissa sytytään siitä, että työt tehdään huolella viimeisen päälle. Turvallisuuskriittisissä tehtävissä puolivalmista tuotetta ei tuutata markkinoille, vaan ominaisuuksia hiotaan huolella.

  Projektien pituudet vaihtelevat tuotteen tai palvelun mukaan lyhyemmistä todella pitkiin. Kaipaat sitten enemmän vaihtelua tai uppoutumista jonkin asian ytimiin, meiltä löydät omasi.

  Näissä hommissa työskennellään Tampereen Sarankulmassa ja Espoossa, tietoturvakriittisten ympäristöjen vuoksi useimmiten konttorilla, mutta etäilläkin voi tarvittaessa.

  Työskentelytapojamme kuvaa se, että teemme selkeästi tiimityötä: mietimme, ideoimme ja kokeilemme yhdessä ja tiimin toimintatapoihin pääsee vaikuttamaan. Emme rakenna turhaa byrokratiaa tai poteroita.

  Haluamme pysyä ajan hermolla ja kehittyä paitsi työtavoissa, myös ottamalla uusia teknologioita käyttöön. Kehitämme osaamistamme erilaisilla sertifioinneilla ja oppimalla jatkuvasti uutta.

  Lue lisää Valtterin uratarinasta.

  Älykäs teollisuus ja turvallinen digitalisaatio

  Mitä pääset tekemään

  Täällä pääset upottamaan kätesi monipuolisiin projekteihin teollisuuden ja yksityisen sektorin puolella. Ratkaisemme asiakkaidemme ongelmia käyttöliittymien suunnittelusta koodiin, myös erikoisempiin paikkoihin kuten liikkuviin koneisiin.

  Hommat ihan perustehtaisiinkin tarjoavat merkitystä: autamme datan avulla asiakkaitamme tekemään liiketoiminnastaan vihreämpää esimerkiksi päästövähennysten kautta. Meillä tekemäsi työ päätyy ihan oikeaan ja tärkeään käyttöön.

  Kyberturvallisuus on meillä leivottu ohjelmistokehitykseen alusta asti ja olemme ylpeitä siitä, miten rakennamme ohjelmistoarkkitehtuureja turvallisiksi. SecDevOps on meille arkea.

  Lue referenssitarinoistamme esimerkit data-analytiikan käytöstä ja käyttöliittymäsuunnittelusta.

   

  Millaista meillä on

  Älykkään teollisuuden ja turvallisen digitalisaation parissa työkulttuuri on itseohjautuva, ja täällä saat vastuuta ja vapautta. Avoimesti kommunikoivassa työyhteisössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yrityksen käytänteisiin ja osallistua yhteisten asioiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

  Projektimme ovat kestoltaan lyhyistä neljän päivän design sprinteistä aina asiakkaan pitkään tukemiseen useiden vuosien ajan, omassa tiimissä tai osana asiakkaan tiimiä. Projekteihin ei päädytä sokkona, vaan sinulla on myös sananvaltaa siihen, missä pääsisit kasvamaan ja kukoistamaan.

  Haluamme, että tämä on paras paikka kasvaa! Oppimista tuetaan vahvasti, ja saat korvauksen myös vapaa-ajan vapaaehtoisesta oppimisesta.

  Toimintamme on vahvasti roolipohjaista. Vakituisempien rooliesi lisäksi sinulla voi olla vaihtelevia rooleja, joissa toimit välillä devaajana, arkkarina tai Scrum masterina. Roolit voivat olla myös sisäisiin asioihin liittyviä.

  Insta Digitalin työkieli on englanti, mikä osaltaan mahdollistaa monikulttuurisen työympäristön. Työskentelemme Finlaysonilla Tampereella, Espoossa, asiakkaillamme ja etänä tarpeen mukaan.

  Lue lisää Kaisan ja Sepon uratarinoista.

  Ilmailun tulevaisuus

  Mitä pääset tekemään

  Ilmailun tuotteiden ja palveluiden parissa voit päästä yhdistämään harrastuksesi työhön.

  Teemme autonomisen ilmailun konsultointia ja kouluttamista ja olemme kouluttaneet 1800 UAS-pilottia. Meillä on myös omaa lentotoimintaa autonomisen ilmailun ja dronejen parissa.

  Huollamme Hornetien elektronisia laitteita pitkässä yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa ja työhön kuuluu sulautettujen ja testausjärjestelmien kehittäminen ja suunnittelu.

  Lisäksi meillä on tutkimusprojekteja ilmailun kehittämiseen, joihin devaajien on mahdollista päästä mukaan. Olemme ylpeitä myös omista lentäjää suojaavista ilmailun tuotteistamme, kuten IPBAM-hengitysilmamonitorista ja ANR-vastamelukuulokkeista.

  Lue lisää ilmailutuotteistamme ja miehittämättömän ilmailun ratkaisuistamme.

  Millaista meillä on

  Työ ilmailun tulevaisuuden alueella on huolellista, tutkivaa tekemistä yhdessä tiimin kanssa. Pääset käyttämään monipuolisesti erilaisia teknologioita aina moderneista ohjelmointikielistä, analytiikasta ja elektroniikasta konenäköön ja erilaisiin sovelluksiin.

  Tukenasi propellien ja elektroniikan kanssa on tietenkin asiantuntevia propellipäitä, jotka testaavat Pelle Pelottoman hengessä uusimpia teknologian mahdollisuuksia. Teemme töitä aidosti tiiminä, jossa jokaisen omien urahaaveiden huomiointi onnistuu hyvin. Harvapa meiltä on lähtenytkään tultuaan mukaan!

   

  ”Koska kukaan ei seiso selän takana käskemässä ja työtä voi limittää muun elämän kanssa, täytyy itseään osata johtaa myös fiksusti. Juuri joustava kulttuuri on mahdollistanut myös erittäin hyvin sen, että perhe-elämä, harrastukset ja kunnon yöunet limittyvät työn tekemiseen.” ─Lauri

  HubSpot Video

  ”Tiimimme on todella mukava porukka, jossa kaikki ovat sataprosenttisesti mukana yhteisessä tavoitteessa. Mukaan mahtuu monenlaisia tarinoita kokeneista kehäketuista hiukan junnumpiinkin kavereihin työkokemuksensa puolesta.” ─Valtteri

  ”Instassa parasta on se, että perheyritys on näkynyt aidosti. Ihmisistä välitetään ja tulevaisuus näyttää vakaalta.” ─Tomas

  Tutustu avoimiin tehtäviimme

  Seuraa Instaa Instassa!