Insta työnantajana

Teemme päivittäin töitä reilun 800 instalaisen voimin rakentaaksemme turvallisempaa ja kilpailukykyisempää yhteiskuntaa. Meillä on positiivinen tekemisen meininki, jonka synnyttävät mielenkiintoiset projektit, laaja ja vaativa asiakaskuntamme sekä loistava instalaisten joukko.

Katso haussa olevat työpaikat tai täytä avoin hakemus

 

Perheyrityksen kulttuuri
Olemme suomalainen perheyritys. Instassa on matala organisaatio, ja niin tiimikaverit kuin esimiehetkin ovat helposti lähestyttäviä. Teemme töitä hyvällä yhteishengellä ja yhteen hiileen puhaltaen. Joustamme tarpeen vaatiessa puolin ja toisin. 

Osaamme ja onnistumme yhdessä
Olemme alamme huippuammattilaisia. Pidämme huolta osaamisestamme ja jaamme osaamista myös työkavereille. Menestymme yhdessä tekemällä, eikä meillä työkaveria jätetä koskaan pulaan.

Teemme kerralla kunnollista
Teemme työmme laadukkaasti ja siten, että voimme olla ylpeitä kaikesta tekemisestämme.  

Pidämme lupauksemme
Luotettavuus on meille kunnia-asia.
Teemme töitä kädet savessa, kunnes olemme lunastaneet lupauksemme.
    

Mitä tarjoamme sinulle?

Monipuoliset uramahdollisuudet
Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja huolehtia osaamisesi kehittymisestä. Konsernimme erilaiset toimialat tarjoavat erilaisia tehtäviä ja uuden liiketoiminnan kehittämisen myötä meille syntyy myös aivan uudenlaisia uramahdollisuuksia. Työssäsi pääset seuraamaan alasi kehitystä näköalapaikalta.
Loistavat harjoittelumahdollisuudet opiskelijoille
Tarjoamme vuosittain kymmenille opiskelijoille mielenkiintoisia harjoittelumahdollisuuksia ja opinnäytetyöpaikkoja. Meillä työskentelevät harjoittelijat ovat pääosin sähkö-, automaatio- ja ohjelmistoalan ammattiopisto- ja korkeakouluopiskelijoita. Suurin osa harjoittelijoistamme jää meille töihin opintojen ohella myös harjoittelun jälkeen ja sovitamme tällöin työnteon joustavasti opintoihin sopivaksi. Moni huippuammattilaisistamme on aloittanut meillä harjoittelijana ja edennyt työkokemuksen karttumisen jälkeen yhä vaativampiin tehtäviin. 
Uniikit projektit
Instassa tehdään paljon projekteja, joita et pääse tekemään missään muualla Suomessa. Tekemällämme työllä on myös tärkeä yhteiskunnallinen merkitys. Vaihtelevat ja monipuoliset projektimme tarjoavat loistavan mahdollisuuden myös oman osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon. 

 

Toimivat työtilat
Panostamme toimiviin ja viihtyisiin työtiloihin. Suurin osa tiloistamme on aivan uusia tai lähivuosina saneerattuja. 
Luotettava työnantaja
Paitsi että olemme asiakkaillemme luotettava kumppani, olemme sitä myös työntekijöillemme. Tarjoamme sinulle perheyrityksemme vakauden ja loistavan työporukan. Välitämme aidosti työntekijöistämme ja pyrimme mahdollistamaan sopivan työn ja vapaa-ajan tasapainon.
Kilpailukykyiset edut
Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan ja pitämään huolta omasta terveydestään. Meillä on kattava työterveyshuolto ja erilaisia projekteja työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Järjestämme erilaisia tapahtumia sekä koko konsernin tasolla että yhtiö- ja tiimikohtaisesti. Koko henkilöstömme kuuluu tulospalkkiojärjestelmän piiriin ja meillä on oma henkilöstörahasto. Tarjoamme ilman muuta myös kahvit työpäivän aikana ja työhöntuloasi helpottaaksemme olemme järjestäneet toimitiloihimme hyvät parkkipaikat niin autoille kuin pyörillekin.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka Installe voi hakea töihin?

Työnhakija voi hakea tiettyä www-sivuillamme julkaistua paikkaa tai jättää avoimen hakemuksen tietokantaamme, josta tehdään hakuja, kun etsitään tiettyä osaamista tai taitoja. Avoinna olevien positioiden rekrytointi-ilmoitukset ja avoimen hakulomakkeen löydät täältä.

Mitä työntekijöiltä odotetaan?

Työtehtävän mukaisen osaamisen lisäksi arvostamme innostuneisuutta, positiivista asennetta, halua oppia uutta sekä aitoa arvojemme mukaista insta-henkeä. Tärkeää on on sitoutuneisuus parhaan laadun tuottamiseen asiakkaille.

Millainen työilmapiiri Instassa on?

Instassa osaamme ja onnistumme yhdessä. Työkavereihin suhtaudutaan ystävällisesti, heitä kunnioitetaan ja autetaan. Esimiehet tukevat instalaisia työssään ja ovat helposti saavutettavissa. Luotamme toisiimme ja työnantajaan. 

Työskentely-ympäristönä Sarankulman päätoimipiste  on moderni kampusalue, joka on viihtyisä, turvallinen ja tarjoaa hyvät sosiaalitilat ja laadukkaan henkilöstöravintolan.

Millaisia mahdollisuuksia Insta tarjoaa henkilöstölleen urakehityksen kannalta?

Insta tukee henkilöstönsä urakehitystä: työtehtävissä voi edetä vaativampiin tehtäviin nopeastikin, oman kyvyn ja halun mukaan. Henkilö voi edetä asiantuntijatehtäviin, henkilöesimieheksi, projektipäälliköksi tai esimerkiksi myynti-, markkinointi- tai koulutustehtäviin. Työn ohessa voi kouluttautua tai suorittaa opinnäytetyön. Nämä reitit avaavat usein paljon uusia mahdollisuuksia.

Lisäksi Insta kouluttaa henkilöstöään ja ylläpitää heidän osaamistaan jatkuvasti: uusien järjestelmien, tehtävien, lainsäädännön muutoksien myötä tarjoamme jatkuvaa järjestelmä-, ohjelmisto- ja ammatillista koulutusta.

 

 

 

Tutustu uratarinoihin

Millaista on olla instalainen?

Lue lisää

Haluatko instalaiseksi?

Tutustu rekrytointiimme