• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Tietosuojaseloste – Asiakastiedot

Insta kunnioittaa yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi. Insta noudattaa henkilötietojesi käsittelyssä eurooppalaisia tietosuojaperiaatteita sekä sovellettavaa henkilötietoja koskevaa lainsäädäntöä

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Insta-konsernissa (myöhemmin Insta) rekisterinpitäjänä toimii se konsernin yhtiöistä, jonka kanssa asioit. Tietosuojakäytäntö on Insta‑konsernin yhteinen.

Osoite: Sarankulmankatu 20, FI-33900 Tampere

Puhelin: +358 20 771 7111

Yhteyshenkilö: Henna Pekkanen, tietosuojavastaava, tietosuoja(at)insta.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Instan potentiaalisten ja nykyisten asiakkaiden henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on yhteydenpito ja asiakasviestintä, palveluiden ja tuotteiden toimittaminen, palveluiden ja tuotteiden kehittäminen, myynti ja markkinointi, asiakaspalvelu ja tuki, sekä tapahtumien, kilpailujen ja arvontojen järjestäminen.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperustana on rekisterinpitäjän oikeutettujen etujen toteuttaminen. Installa on rekisterinpitäjänä oikeutettu etu myydä, toimittaa, kehittää ja markkinoida tuotteita ja palveluita, ylläpitää asiakassuhteita, sekä järjestää tapahtumia, kilpailuja ja arvontoja.

Markkinointiviestintämme voi tietyissä tilanteissa perustua antamaasi suostumukseen. Voit milloin vain peruuttaa antamasi suostumuksen.

Käsiteltävät henkilötiedot

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yritys tai organisaatio ja asema
  • Yrityksen osoitetiedot
  • Henkilön itse antamat lisätiedot
  • Asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, esim. kontaktihistoria, palaute, ostetut palvelut ja tuotteet
  • Verkkosivujen käyttöön liittyvät tiedot

Henkilötietojen lähteet ja säilytysaika

Henkilötiedot on saatu sinulta itseltäsi tai työantajaltasi. Muita henkilötietojen lähteitä ovat kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto Oy, työnantajasi verkkosivut, erilaiset tapahtumat ja yhteisöpalveluiden, kuten LinkedIn, julkiset profiilitiedot.

Henkilötietojesi säilytysaika riippuu käyttötarkoituksesta. Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin niiden käsittely on tarpeen kuhunkin tarkoitukseen.

Henkilötietojen luovutukset ja siirrot

Insta käyttää palveluntarjoajia, jotka käsittelevät henkilötietojasi Instan puolesta sopimuksen ja Instan ohjeiden mukaisesti. Tietoja siirretään myös muille Insta-konserniin kuuluville yhtiöille.

Insta käsittelee henkilötietojasi EU/ETA-alueella. Osa Instan käyttämistä palveluntarjoajista käsittelee tietoja myös EU/ETA-alueen ulkopuolella. Näissä tapauksissa noudatetaan EU:n komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita tai muita tietosuojalainsäädännön edellyttämiä suojatoimia.

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Henkilötietojesi käsittelyyn ei liity automaattista päätöksentekoa tai profilointia.

Rekisteröityjen oikeudet

Jos sinulla on Instan käsittelytoimiin liittyviä kysymyksiä, huolenaiheita tai pyyntöjä, voit olla yhteydessä Instan tietosuojavastaavaan sähköpostitse (tietosuoja(at)insta.fi).

Voit pyytää milloin tahansa Instalta käsiteltävät henkilötietosi. Insta korjaa tai poistaa pyynnöstä mahdolliset puutteelliset, virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot.

Sinulla on uutiskirjeen vastaanottajana mahdollisuus perua uutiskirje kunkin kirjeen lopusta löytyvän ”Poistu postituslistalta” tai ”Unsubscribe”-valinnan kautta.

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaisena toimivalle tietosuojavaltuutetun toimistolle (www.tietosuoja.fi).