INSTA ON TURVALLISEN JA KILPAILUKYKYISEN YHTEISKUNNAN RAKENTAJA JA KEHITTÄJÄ

Insta Group Oy on teollisuusautomaation, teollisen digitalisaation ja puolustusteknologian asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään ja varmistamaan toimintansa suorituskykyä ja tuloksia.

Tietoa meistä

Insta on suomalainen perheyritys, joka palvelee haastavilla toimintakentillä toimivia asiakkaita innovatiivisilla teknologia- ja palveluratkaisuilla. Riippumattomuus, innovatiivinen tapa toimia, tutkitut ja turvalliset toimintatavat ja työkalut sekä ystävällinen, konsultatiivinen asiakaspalvelu tekevät Instasta halutun kumppanin asiakkaidensa keskuudessa – sekä markkinajohtajan useilla toimialoillaan.

Yksityisomisteisuus, asiakaslähtöisyys ja sitoutuneisuus sekä vahva suomalainen arvopohja tekevät Instasta laadukkaan toimijan, johon asiakkaamme ovat voineet luottaa, jo yli viiden vuosikymmenen ajan.

+13%

Liikevaihdon kasvu

122M€

Liikevaihto vuonna 2018

9129k€

EBIT

1000

Instalaista

"Vuosi 2018 oli Installe ennätyksellinen muun muassa liikevaihdon ja tuloksen osalta"

HENRY NIEMINEN, TOIMITUSJOHTAJA

Arvot ja vastuullisuus

Insta on vahvojen arvojen suomalainen perheyritys globaalissa toimintaympäristössä.

Kaikessa toiminnassamme noudatamme lakeja ja määräyksiä. Instan ratkaisut, palvelut ja tuotteet tuotetaan asiakaslähtöisesti ja sertifioidulla laadulla. Teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa ja kannamme yhteiskuntavastuumme: huomioimme ympäristön ja yhteiskunnan, yritykset ja organisaatiot sekä yksilön. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin – joka päivä.

Insta on yhteiskuntavastuunsa kantava yritys. Vuonna 2017 Insta-konsernin liiketoiminnan seurauksena suomalainen yhteiskuntamme sai lähes 39 000 000 euroa verotuloja.

instagroup-about-us-launchpad-design-draft1-shape@2x

Teemme kerralla kunnollista

lupauksemme

Pidämme lupauksemme

yhdessä

Osaamme ja onnistumme yhdessä

Instan laatu

Insta toimii ja palvelee asiakkaitaan sertifioidulla laadulla. Lisäksi toimintaamme ohjaavat vahvat arvomaailmalliset laatutekijät.

Instassa hyvän laadun tärkein mitta on tyytyväinen asiakas. Sellainen, joka haluaa jatkossakin olla liikesuhteessa ja kumppanuudessa nimenomaan Instan kanssa.

Instan tuottamat ratkaisut hyödyntävät alan parhaita, testattuja ja hyväksi todettuja teknologioita ja käytäntöjä. Samaa periaatetta noudatamme valitessamme raaka-aineita, komponentteja, laitteita ja järjestelmäratkaisuja. Valitsemme aina elinkaaritarkastelun kestäviä sekä käyttötarkoituksen, asiakkaan, yhteiskunnan ja ympäristön kannalta parhaimpia ja soveltuvimpia ratkaisuja.

Työmme jäljen tunnistaa vaatimustenmukaisuudesta, kestävyydestä, siisteydestä ja huolellisuudesta. Toimimme aina sovittujen aikataulujen, sääntöjen ja käytäntöjen mukaisesti. Samaa edellytämme yhteistyökumppaneiltamme ja alihankkijoiltamme. Laatumme käsittää myös palvelutavan sisällön: tuemme asiakasta tarjoten konsultatiivista, asiakaslähtöistä ja ystävällistä palvelua. 

Sisäisesti Instan laatu on velvoittava myös suhteessa toisiin instalaisiin. Luja yhteistyö, auttaminen ja toistemme opastaminen ovat ne työkalut, joilla asiantuntijamme varmistavat paitsi asiakkaalle, myös omalle henkilöstöllemme, parhaan laatukokemuksen Instasta.

Sertifioinnit

AQAP 2110

ISO 27001

ISO 9001

Ajankohtaista