• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Turvallinen yhteiskunta

Turvallisuus ei ole vain tunne. Se on arvo ja toiminnan tila, jonka taustalla on luotettavaa osaamista ja vaativimpiin olosuhteisiin suunniteltua huipputeknologiaa. Sitä me teemme rakentaen ja ylläpitäen turvallista yhteiskuntaa ja kansallista turvallisuutta. 

Kansallisen turvallisuuden kasvattamisen tarve on korostunut nykyisessä maailmantilanteessa, ja suunta jatkuu tulevinakin vuosina. Insta rakentaa ratkaisuja ja palveluita, jotka auttavat suomalaista yhteiskuntaa toimimaan turvallisesti.  

Kansallinen turvallisuus vaatii aiempaa enemmän viranomaisten ja yritysten välistä nopeaa tiedonkulkua ja tilannetietoisuutta sekä yhteistä poikkeustilanteiden johtamismallia. Johtamiseen tarvittavat työkalut ovat välttämättömiä, jotta poikkeustilanteista selvitään. Kansalaisten on tiedettävä, että Suomessa on turvallista elää tulevaisuudessakin. 

Kyberturvallisuusratkaisumme ovat laajasti käytössä kansallisen turvallisuuden toimijoilla ja avoin tilannekuva-alusta (Insta Blue Aware) tarjoaa nopeasti käyttöönotettavan ratkaisun eri tietolähteistä kerättävän tilannekuvatiedon esittämiseen ja hyödyntämiseen erityisesti turvallisuuskriittisissä ympäristöissä.  

Jätä yhteydenottopyyntö