• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Tietosuojapalvelut

Henkilötietojen käsittely on osa jokaisen yrityksen toimintaa. Autamme huolehtimaan henkilötietojen suojaamisesta, rakentamaan asiakkaidesi luottamusta ja kääntämään tietosuojan kilpailueduksi. Meille tietosuoja ei ole pelkkää sääntelyn noudattamista.

Toimintamme ytimessä on ajatus tietosuojasta ja tietoturvasta asiakkaiden luottamuksen rakentajana, ja palvelumme perustuvat asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen.

ota yhteyttä

Strategiasta käytäntöön

Palvelumme kattavat kaikki tietosuojan osa-alueet tietosuojan johtamisesta ja hallinnasta käytännön toteutukseen. Meiltä saat apua tietosuojapolitiikan ja ohjeistusten luomiseen sekä näiden toimeenpanoon käytännössä. Tietosuojavastaava-palvelumme avulla voit varmistaa, että tietosuojavastaavan tehtävää hoidetaan vahvalla ja laajalla asiantuntemuksella. Tarvittaessa tarjoamme joustavasti tukea yrityksen omalle tietosuojavastaavalle tai koko organisaatiolle.

Tietosuoja-asiantuntijamme toimivat tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja haluamme olla mukana mahdollistamassa asiakkaidemme liiketoimintaa ja sen kehitystä. Toimintaamme ohjaa ajatus tietosuojasta käytännön toiminnan sisäänrakennettuna osana. Räätälöimme palvelumme toimintaasi sopiviksi, riskilähtöistä lähestymistapaa unohtamatta. Ja koska tietoturva on olennainen osa tietosuojan käytännön toteuttamista, on myös laaja tietoturvaosaamisemme tarvittaessa käytettävissäsi.

 

Ota yhteyttä