• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Insta SafeLink VPN-ratkaisut

Salausratkaisut korkean turvatason organisaatioille

Insta SafeLink ja SafeLink Lite ovat TL III -hyväksyttyjä VPN-salaimia (Virtual Private Network) turvakriittisten organisaatioiden tietoliikenteen vahvaan suojaamiseen. Tyypillisiä ratkaisun käyttäjiä ovat esimerkiksi puolustushallinto ja muut viranomaiset sekä yritykset, joilla on turvakriittisiä tietoliikenneyhteyksiä.

Ota yhteyttä

Ei valittua videota

Valitse videotyyppi sivupalkista.

SafeLink V6 logo_Instan sininen

SafeLink - Kriittisen tietoliikenteen suojaukseen

Insta SafeLink on VPN-salausratkaisu (Virtual Private Network) organisaatioiden toimipisteiden välisen tietoliikenteen vahvaan suojaamiseen. Insta SafeLink soveltuu erityyppisiin käyttökohteisiin, aina muutaman toimipisteen yhdistämisestä, globaalin organisaation satojen toimipisteiden turvalliseen verkottamiseen.

Tutustu SafeLink-ratkaisuun

SafeLink Lite - Turvaa työskentelysi kaikissa tilanteissa

Insta SafeLink Lite mahdollistaa uudenlaisen ja  turvallisen työskentelymallin paikasta riippumatta.  Pienikokoinen ja mukana kulkeva salauslaite on markkinoiden edistyksellisin  Traficom TL III -hyväksytty VPN ratkaisu. Salauslaitteen avulla yksittäinen käyttäjä voi työskennellä turvaluokitellun tiedon käsittelyn parissa niin liikkuvassa ajoneuvossa kuin kotitoimistossa. 

Tutustu SafeLink Lite-ratkaisuun

Jätä yhteydenottopyyntö