Open search

  Elinkaaripalvelut

  Tarjoamme korkeateknologia-alojen järjestelmien, osajärjestelmien ja laitteiden elinkaarisuunnittelua ja elinkaaripalveluita.

  Taattua toimintavarmuutta koko elinkaaren ajan

  Monimutkaisten järjestelmien elinkaaret ovat suunnitellusti pitkiä ja investointien kokonaiskustannuksiin vaikuttavat merkittävästi huollon suunnitelmallisuus ja kustannustehokkuus sekä huoltokyvyt. Joskus pitkien elinkaarien aikana halutaan myös kehittää järjestelmien suorituskykyä ylläpidon lisäksi.

  Elinkaaripalvelumme alkavat tyypillisesti jo järjestelmien hankintavaiheessa, joissa yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemme järjestelmän huoltokonseptin ja huoltovarmuusvaatimukset. Pitkän elinkaaren aikana huolehdimme järjestelmien, osajärjestelmien ja laitteiden toimintavarmuudesta ja turvallisuudesta sekä ennakoimme tulevat huolto- ja korvaustarpeet. Toteutamme myös elinkaaripäivityksiä sekä suorituskyvyn kehittämistä.

  Instan elinkaaripalveluiden asiakkaat luottavat pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja huolelliseen toiminnan kehittämiseen. Instan palvelujen avulla järjestelmien toimintavarmuus on taattu koko elinkaaren ajan.

  Sertifioinnit

  SVY SIM-To-Lt-035 (FIN EMAR-21)

  EASA Part-145

  SVY SIM-TO-Lt-001

  SVY SIM-TO-Lv-003

  ISO 9001

  AQAP 2110

  Ota yhteyttä:

  Pekka Salonen

  Tuure Hakavuori