Open search

  Sähkö-, instrumentointi- ja automaatioasennus

  Ota yhteyttä

  Toteutamme prosessisähkö- ja instrumentointiasennukset vuosikymmenten laaja-alaisella kokemuksella luotettavasti, laadukkaasti ja ammattitaidolla. Asennamme sähkö-, instrumentointi- ja automaatiokokonaisuuksia muun muassa energia-, elintarvike-, metsä- ja kemianteollisuuteen sekä muuhun prosessiteollisuuteen.

  Luotettavasti ympäri maailmaa

  Aikataulujen pitävyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme, oli kyse sitten suurista tai pienemmistä projekteista. Avaintekijöitä hankkeen tehokkaaseen läpivientiin ovat oikein kohdistetut resurssit, joiden tarpeellisuutta arvioidaan joustavasti urakan aikana sekä parhaat varastonhallinnan toimintatavat, joiden ansiosta urakkaa voidaan jatkaa keskeytyksettä.

  Olemme työskennelleet lähes kaikissa Suomen prosessiteollisuuden laitoksissa ja toteuttaneet aikataulussa pysyen mittavia ja vaativia hankkeita. Kotimaisten urakoiden lisäksi meillä on kokemusta lukuisista kansainvälisistä asennusprojekteista ympäri maailman. Olemme saaneet kiitosta paitsi ammattitaitoisesta ja huolellisesta asennustyöstämme, myös kokeneesta projektinjohdostamme.

  Huomioimme asiakkaidemme toimintaympäristön vaatimukset sekä tehokkaan kunnossapidon ja elinkaarisuunnittelun. Asennamme automaatiolaitteet, itsenäiset yksiköt tai laajemmat järjestelmäkokonaisuudet standardien mukaisesti.

  Toteutamme asennuksia sekä suoraan loppuasiakkaalle, että päälaitetoimittajan kautta. Palveluihimme kuuluu automaatio-, instrumentointi- ja sähköasennusten lisäksi myös käyttöönotto ja testaus, asennusvalvonta, kunnossapito sekä keskusvalmistusyksikkömme valmistamat ohjauskaapit ja kenttäkotelot.

  Sähkö-, instrumentointi- ja automaatioasennuksen asiakkaitamme

  Ota yhteyttä:

  Jarno Pitkänen

  Juha Hakkari

  Timo Jernberg

  Kari Kivimäki

  Petri Kehusmaa

  Harri Laakkio

  Tero Lehtinen

  Henrikki Sillanpää

  Mikko Tanner

  Jätä yhteydenottopyyntö