• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Sähkö-, instrumentointi- ja automaatioasennus

Ota yhteyttä

Toteutamme prosessisähkö- ja instrumentointiasennukset vuosikymmenten laaja-alaisella kokemuksella luotettavasti, laadukkaasti ja ammattitaidolla. Asennamme sähkö-, instrumentointi- ja automaatiokokonaisuuksia muun muassa energia-, elintarvike-, metsä- ja kemianteollisuuteen sekä muuhun prosessiteollisuuteen.

Luotettavasti ympäri maailmaa

Aikataulujen pitävyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme, oli kyse sitten suurista tai pienemmistä projekteista. Avaintekijöitä hankkeen tehokkaaseen läpivientiin ovat oikein kohdistetut resurssit, joiden tarpeellisuutta arvioidaan joustavasti urakan aikana sekä parhaat varastonhallinnan toimintatavat, joiden ansiosta urakkaa voidaan jatkaa keskeytyksettä.

Olemme työskennelleet lähes kaikissa Suomen prosessiteollisuuden laitoksissa ja toteuttaneet aikataulussa pysyen mittavia ja vaativia hankkeita. Kotimaisten urakoiden lisäksi meillä on kokemusta lukuisista kansainvälisistä asennusprojekteista ympäri maailman. Olemme saaneet kiitosta paitsi ammattitaitoisesta ja huolellisesta asennustyöstämme, myös kokeneesta projektinjohdostamme.

Huomioimme asiakkaidemme toimintaympäristön vaatimukset sekä tehokkaan kunnossapidon ja elinkaarisuunnittelun. Asennamme automaatiolaitteet, itsenäiset yksiköt tai laajemmat järjestelmäkokonaisuudet standardien mukaisesti.

Toteutamme asennuksia sekä suoraan loppuasiakkaalle, että päälaitetoimittajan kautta. Palveluihimme kuuluu automaatio-, instrumentointi- ja sähköasennusten lisäksi myös käyttöönotto ja testaus, asennusvalvonta, kunnossapito sekä keskusvalmistusyksikkömme valmistamat ohjauskaapit ja kenttäkotelot.

Seuraa sähköautomaation kuulumisia

Tilaa digitaalisten järjestelmien ja teollisuusautomaation huippuosaamisen uusimmat kuulumiset sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirjeemme

Ota yhteyttä:

Jarno Pitkänen

LinkedIn

Juha Hakkari

Kari Kivimäki

LinkedIn

Petri Kehusmaa

LinkedIn

Tero Lehtinen

LinkedIn

Henrikki Sillanpää

LinkedIn

Mikko Tanner

LinkedIn

Jätä yhteydenottopyyntö