Open search

  Kokonaistoimitukset

  Automaation, sähköistyksen ja instrumentoinnin ratkaisujen kokonaistoimitus on asiakkaalle kustannustehokas ja elinkaaritarkastelussa kannattavin ja turvallisin ratkaisu. Vastuun kantaa yksi luotettava kumppani, sähköautomaation johtava suomalainen asiantuntija.

  Suunnittelemme tehokkaat ja asiakkaan toimintaympäristöön saumattomasti soveltuvat toimituskokonaisuudet vuosikymmenten kokemuksella vaativista prosessiautomaation kokonaistoimituksista.

  Kokonaistoimituksemme sisältää sähköautomaatioratkaisujen suunnittelun, projektinjohdon, materiaali- ja laitetoimitukset, automaatiokeskukset, asennustyöt sekä testauksen ja käyttöönottopalvelun. Toimittajapartnereitamme ovat johtavat automaation tuotemerkit, kuten Siemens, Schneider, Rockwell ja Omron.

  Osaamisemme pohjaa vahvaan ymmärrykseen asiakkaidemme toimialakohtaisten tuotantoprosessien erityispiirteistä. Valitsemme asiakkaalle käyttötarkoitukseen soveltuvimmat ja pisimmän elinkaaren mahdollistavat laitteet, järjestelmät ja ratkaisut. Tarjoamme myös laaja-alaisia palveluita laitoksen sähköautomaatiojärjestelmien elinkaaren suunnitteluun, hallintaan ja älykkääseen ylläpitoon.

  Kokonaistoimitusten asiakkaitamme

  Ota yhteyttä:

  Jarkko Järvilehto

  Timo Niemistö

  Kimmo Suonperä

  Tommi Komu

  Rami Siren

  Marko Hänninen

  Harri Häyhä

  Samuli Järvenpää

  Sami Oinonen

  Jätä yhteydenottopyyntö