• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Kokonaistoimitukset

Ota yhteyttä

Automaation, sähköistyksen ja instrumentoinnin ratkaisujen kokonaistoimitus on asiakkaalle kustannustehokas ja elinkaaritarkastelussa kannattavin ja turvallisin ratkaisu. Vastuun kantaa yksi luotettava kumppani, sähköautomaation johtava suomalainen asiantuntija.

Suunnittelemme tehokkaat ja asiakkaan toimintaympäristöön saumattomasti soveltuvat toimituskokonaisuudet vuosikymmenten kokemuksella vaativista prosessiautomaation kokonaistoimituksista.

Kokonaistoimituksemme sisältää sähköautomaatioratkaisujen suunnittelun, projektinjohdon, materiaali- ja laitetoimitukset, automaatiokeskukset, asennustyöt sekä testauksen ja käyttöönottopalvelun. Toimittajapartnereitamme ovat johtavat automaation tuotemerkit, kuten Siemens, ABB, Schneider, Rockwell ja Omron.

Osaamisemme pohjaa vahvaan ymmärrykseen asiakkaidemme toimialakohtaisten tuotantoprosessien erityispiirteistä. Valitsemme asiakkaalle käyttötarkoitukseen soveltuvimmat ja pisimmän elinkaaren mahdollistavat laitteet, järjestelmät ja ratkaisut. Tarjoamme myös laaja-alaisia palveluita laitoksen sähköautomaatiojärjestelmien elinkaaren suunnitteluun, hallintaan ja älykkääseen ylläpitoon.

Referenssit

Seuraa sähköautomaation kuulumisia

Tilaa digitaalisten järjestelmien ja teollisuusautomaation huippuosaamisen uusimmat kuulumiset sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirjeemme

 

Jätä yhteydenottopyyntö