Automaatio- ja sähkökeskusvalmistus

Tarjoamme keskusvalmistuspalvelua Suomen johtavan asiakasräätälöityjen automaatiokeskusten valmistajan varmuudella – nopeasti, kustannustehokkaasti ja joustavasti. Valmistamme vuosittain tuhansia keskuksia haastaviin olosuhteisiin, kuten meri- ja elintarviketeollisuuteen. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – asiakkaidemme keskusvalmistuspalveluillemme antama NPS-arvo on 58.

Valmistamme keskukset laadukkaasti ja luotettavasti

Asiantuntemuksemme kattaa automaatio- ja logiikkakeskusten, ohjaus- ja moottorikeskusten, ohjauspulpettien ja -koteloiden sekä pneumatiikkakeskusten valmistuksen. Keskuksia voidaan valmistaa sekä yksittäisinä tilauksina että sopimusvalmistusperiaatteella.

Olemme mukana asiakkaan tuotekehitysprosessissa ja testaamme kaikki valmistamamme keskukset huolellisesti ennen toimitusta, joko automatisoidusti tai projektin ulkopuolisella testaajalla. Teemme asiakaskohtaisia erityistestejä ja simulointeja, jotka nopeuttavat käyttöönottoa. Tiloissamme Tampereella tai Muuramessa on mahdollisuus suorittaa myös asiakkaan omia FAT-testauksia.

Meille myönnetyt UL508A- ja CSA22.2-sertifikaatit takaavat sen, että automaatiokeskuksemme täyttävät Pohjois-Amerikan sähköturvallisuusstandardit kaikilta osin. Tarjoamme myös asiantuntija-apua sähkö- ja automaatiokeskuksia sisältävien järjestelmien toimitukseen Pohjois-Amerikan markkina-alueelle. Teemme yhteistyötä useiden eri meriteollisuusluokituslaitosten kanssa.

Sertifioinnit

DNV_GL_logo
FI-merkki
Bureau_Veritas_logo
Lloyds_Register
Russian_Maritime_logo
Kiwa_Inspecta_FI_ISO_9001
culus-logo