Open search

  Automaatio- ja sähkökeskusvalmistus

  Ota yhteyttä

  Tarjoamme keskusvalmistuspalvelua Suomen johtavan asiakasräätälöityjen automaatiokeskusten valmistajan varmuudella – nopeasti, kustannustehokkaasti ja joustavasti. Valmistamme vuosittain tuhansia keskuksia haastaviin olosuhteisiin, kuten meri- ja elintarviketeollisuuteen. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – asiakkaidemme keskusvalmistuspalveluillemme antama NPS-arvo on 58.

  Valmistamme keskukset laadukkaasti ja luotettavasti

  Asiantuntemuksemme kattaa automaatio- ja logiikkakeskusten, ohjaus- ja moottorikeskusten, ohjauspulpettien ja -koteloiden sekä pneumatiikkakeskusten valmistuksen. Keskuksia voidaan valmistaa sekä yksittäisinä tilauksina että sopimusvalmistusperiaatteella.

  Olemme mukana asiakkaan tuotekehitysprosessissa ja testaamme kaikki valmistamamme keskukset huolellisesti ennen toimitusta, joko automatisoidusti tai projektin ulkopuolisella testaajalla. Teemme asiakaskohtaisia erityistestejä ja simulointeja, jotka nopeuttavat käyttöönottoa. Tiloissamme Tampereella tai Muuramessa on mahdollisuus suorittaa myös asiakkaan omia FAT-testauksia.

  Meille myönnetyt UL508A- ja TR CU (EAC) -sertifikaatit takaavat sen, että automaatiokeskuksemme täyttävät niin Pohjois-Amerikan kuin Euraasian talousyhteisönkin sähköturvallisuusstandardit kaikilta osin. Tarjoamme myös asiantuntija-apua sähkö- ja automaatiokeskuksia sisältävien järjestelmien toimitukseen Pohjois-Amerikan markkina-alueelle. Teemme yhteistyötä useiden eri meriteollisuusluokituslaitosten kanssa.

  Kiwa_Inspecta_FI_ISO_9001
  FI-merkki
  culus-logo
  TR CU (EAC) sertifikaatti
  DNV_GL_logo
  Bureau_Veritas_logo
  Lloyds_Register
  Russian_Maritime_logo

  Ota yhteyttä:

  Matti Tuominen

  Jouni Aaltonen

  Ilari Lilja

  Heikki Haataja

  Markus Kuusisto

  Oskari Majori

  Sami Oinonen

  Jätä yhteydenottopyyntö